Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

No Limits stoffen, kleurecht!

20 juni 2018

Een licht appartement, dat was de belangrijkste voorwaarde toen ik een huis zocht. Dat appartement is er, met ramen op het zuiden en zelfs een keuken waar ik volop van de zon kan genieten. Maar waar ik geen rekening mee had gehouden was het effect van dat zonlicht op m’n gordijnen. Die waren na twee jaar helemaal flets geworden. Zo zonde!

Gordijnen net als het zeildoek voor boten

Op zoek naar nieuwe raamdecoratie las ik over een gordijnstof die extreem kleurecht is en ook nog eens vuil- en vochtafstotend. De No Limits stof die gemaakt is van hetzelfde materiaal als waar het zeildoek van boten van gemaakt wordt. Die stof wilde ik hebben voor mijn ramen, en al helemaal voor in de keuken waar ze toch sneller vies en vettig worden door het koken.

High-tech stof

Bij een woonwinkel van MrWoon wist een interieurstyliste me niet alleen veel over deze stof te vertellen, ze had er ook allerlei voorbeelden van. Zo kon ik het eens in het echt voelen en zien. Want hoe makkelijk en handig het me ook leek, ik was toch ook wel wat argwanend voor een gordijnstof die vergeleken wordt met zeildoek. Dat klinkt allemaal leuk, maar om zo’n high-tech stof nu als sfeermaker voor mijn ramen te hangen, daar kon ik me niet heel veel bij voorstellen.

Look & feel van linnen of katoen!

Dat veranderde toen ik de stof in handen kreeg. Het lijkt en voelt als een gordijn van linnen of katoen, heel natuurlijk! Alleen dan vele malen makkelijker omdat het dus niet snel vies wordt en als het vies is, ook weer zo schoon gemaakt. En, want daar begon het mee, kleurvast is. De No Limits stoffen zijn er in 3 soorten en wel 42 kleuren. Ze hebben de hoogst haalbare kleurechtheid. Ik kan ze dus rustig in mijn zonnige appartement ophangen zonder dat ik het risico loop over twee jaar weer nieuwe gordijnen te moeten kopen!

Op maat gemaakt

Inmiddels is het allemaal netjes opgehangen. Voor de huiskamer heb ik mooie gordijnen gekozen en in de keuken hangen die handige vouwgordijnen. Om te zorgen dat het allemaal goed zou passen is hier eerst iemand geweest die de ramen heeft opgemeten. Vervolgens is alles op maat gemaakt en na een paar weken netjes opgehangen.

Passend bij mijn woonstijl

Mijn woonstijl is een mix van industrieel en urban. Daar passen linnen gordijnen heel goed bij, maar die verkleuren dus. Nu ik gordijnen van No Limits-stof heb is het effect hetzelfde, qua sfeer dan, niet wat het verkleuren betreft!

Ook voor outdoorgordijnen en tuinkussens

Ik had geen idee dat deze stof bestond, anders had ik ze natuurlijk meteen wel gekozen! Maar nu ik weet dat ze bestaan, denk ik erover om ze ook op m’n balkon te plaatsen. Van die fijne outdoorgordijnen en in een iets donkerder tint ook de tuinkussen. Er is keuze genoeg qua kleur en zo zou ik mijn balkon meer bij de inrichting van m’n huis kunnen betrekken. Hoe ik dat precies kan doen weet ik nog niet, ik moet binnenkort maar weer eens een afspraak bij die interieurstyliste maken! 

Advies en service van jouw lokale vakman

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over No Limits stoffen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: