Iso Plissé®: elegante oplossing voor dakramen

27 februari 2024

Welke raamdecoratie hang je op bij dakramen? Dat is een vraag die we bij MrWoon vaak krijgen. De raamdecoratie moet natuurlijk naadloos aansluiten en al dan niet verduisteren. Maar wat vooral heel belangrijk is bij dakramen, is dat de raamdecoratie eenvoudig te bedienen is, ook als het dakraam te hoog is om handmatig bij te komen. Onze oplossing: elektrische Iso Plissé®.

Diverse stoffen en transparantieniveau’s
Toppoint biedt ruim 200 verschillende stoffen en kleuren Iso Plissé® gordijnen, waardoor het altijd bij jouw interieurstijl past. Je kunt kiezen voor verduisterende stoffen, lichtdoorlatende materialen of juist een prachtige combinatie. Zo bepaal je zelf de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy. Of je nu volledige verduistering zoekt voor een slaapkamer of een lichte filtering van natuurlijk licht verkiest, er is altijd een optie die bij jouw woonruimte past.

Ideaal dankzij elektrische bediening
De Iso Plissé® gordijnen van Toppoint zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsopties. Ideaal voor dakramen is dat ze ook elektrisch te openen en sluiten zijn. De innovatieve Somfy- en Brel-motoren zijn voorzien van een accu en dus zelfs zonder aansluitpunt te gebruiken. Voor ultiem gemak kun je de Iso Plissé® gordijnen zowel met afstandsbediening als met een app bedienen.

Helemaal op maat gemaakt
MrWoon biedt op maat gemaakte oplossingen, zodat nieuwe Iso Plissé® gordijnen naadloos aansluiten bij jouw dakraam. Dit maatwerk garandeert een prachtige en professionele uitstraling. Liever niet boren? Kies dan voor een combinatie met EasyClick ®, een eenvoudig montagesysteem dat zonder boren en schroeven in het raamkozijn te bevestigen is.

Ervaar zelf Iso Plissé®
Ontdek hoe Iso Plissé® dé oplossing kan bieden voor jouw dakramen. Onze adviseurs bij verschillende verkooppunten van MrWoon laten je graag verschillende stoffen ervaren en alle mogelijkheden zien. We helpen je graag met het vinden van de perfecte Iso Plissé® gordijnen voor jouw dakramen.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Iso Plissé®: elegante oplossing voor dakramen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: