Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Vouwgordijnen, ideaal voor ieder interieur

28 maart 2018

Met vouwgordijnen heb je de ideale raambekleding voor elk interieur. Of je ze nu in de woonkamer, slaapkamer, serre, keuken, badkamer of op kantoor wenst, het past altijd. Door de veelheid in kleuren, de verschillende stofsoorten maar ook doordat het uitstekend combineert met andere raamdecoratie. Vouwgordijnen dus, gewoon op maat gemaakt door de vakman zodat je er elke dag weer plezier van hebt.

Stoer, landelijk of strak

Vouwgordijnen passen bij een stoere look, in een landelijk interieur maar ook als je een strakke uitstraling wenst. Zo kunnen ze uitgevoerd worden in screenstof, No Limits, wat een heel stoere uitstraling geeft. Bovendien is de No Limits-stof vochtbestendig, vlamvertragend en blijven ze mooi hangen doordat ze van glasvezel zijn gemaakt. Voor een strak interieur kunnen de baleinen aan de voorzijde geplaatst worden terwijl ze bij plaatsing aan de achterzijde juist geschikt zijn voor het landelijke interieur. En omdat de details allesbepalend zijn, kun je ook nog de kleur van de baleinen afstemmen op de gordijnstof.

De juiste keuzes met persoonlijk advies

De keuze in afwerking bij vouwgordijnen is eindeloos, maar dat kan natuurlijk lastig zijn. De interieurstylistes helpen je daarom bij jouw keuze. Van stofkeuze, kleuren, uitvoering en eventuele combinaties met andere raamdecoratie. Zo zijn transparante vouwgordijnen heel mooi met verduisterende gordijnen maar ook vice-versa is heel stijlvol. De stylistes gaan met je in gesprek over jouw voorkeur voor woonstijl, het doel van de raamdecoratie, of ze kleurecht moeten zijn of juist vochtbestendig. Zo zorgen zij ervoor dat de vouwgordijnen uiteindelijk helemaal voldoen aan jouw wensen en passen in het interieur.

Vouwgordijnen op maat gemaakt en uitstekend afgewerkt

Maar hoe goed het vouwgordijn in theorie ook wordt afgestemd op jouw wensen en jouw interieur, het eindresultaat is natuurlijk wat telt. Daarom zorgen wij ervoor dat ze op maat worden gemaakt en uitstekend worden afgewerkt. En dus laten wij de vouwgordijnen eerst nauwkeurig inmeten en in onze ateliers door ervaren coupeuses op maat maken. Zo weet je zeker dat die sfeervolle gordijnen ook echt goed tot hun recht komen in jouw interieur.

Elektrische vouwgordijnen

Wie overigens voor het ultieme comfort en gemak gaat, die kiest natuurlijk voor elektrische vouwgordijnen. Je bedient de gordijnen dan eenvoudig met een druk op de knop. Dit kan voor alle gordijnen samen zodat ze altijd exact gelijk hangen, of per gordijn apart. Dat laatste is handig als je soms een gordijn dicht wilt doen om overdag zonlicht te weren als dat hinderlijk naar binnen schijnt.

Persoonlijk advies?

Wil je ook persoonlijk advies voor de raambekleding in jouw interieur? En wil je daarbij zeker weten dat je kunt kiezen uit de beste materialen en kunt rekenen op hoogstaande afwerking? Dan ga je naar een lokale vakman van MrWoon voor een vrijblijvend interieuradvies. Je maakt de afspraak daarvoor gewoon hier online.

Het gratis MrWoon magazine boordevol wooninspiratie

Bestel een exemplaar van ons nieuwste magazine  

Advies en service van jouw lokale vakman

  Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten
 

Bron: Copyright MrWoon

Gratis afspraak over Vouwgordijnen, ideaal voor ieder interieur?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: