Lichtinval en privacy tegelijk: mijn ervaring met Versus® gordijnen

14 februari 2024

Als interieurliefhebber was ik altijd op zoek naar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit voor mijn huis. Het juiste gordijn kan de sfeer in een ruimte ontzettend veranderen, en dat was precies wat ik nodig had in mijn woonkamer. Dus, toen ik hoorde over het innovatieve Versus® gordijn van Toppoint, was mijn interesse meteen gewekt.


In-between met verborgen lamellen


Versus® deed me denken aan het duo-rolgordijn, alleen dan verticaal. Kort gezegd is Versus® een in-between gordijnstof met verborgen lamellen erin verwerkt. Ik werd direct aangetrokken tot het concept. Wat innovatief! De gordijnstof zorgt voor de perfecte lichtinval, terwijl de zwevende lamellen tegelijk een verduisterend effect creëren. Je kunt deze namelijk gewoon draaien zoals je gewend bent van lamellen. Het klonk als de ideale oplossing voor mijn woonkamer, waar ik vaak worstel met nieuwsgierige voorbijgangers óf te weinig licht.


Een eigen Versus® in 3 stappen


Na op de site van MrWoon gekeken te hebben, besloot ik een bezoek te brengen aan een lokaal verkooppunt om Versus® in het echt te ervaren. Hoognodig, want je kunt kiezen uit ruim 70 kleuren stof, verschillende rails’ en opties in plooibreedtes. De interieurstylist liet zelfs brandvertragende stoffen zien. Maar wat mij vooral aantrok, is dat het gordijn elegantie uitstraalt en dankzij de golvende gordijnstof bij met meerdere interieurstijlen past. Perfect voor mijn woonkamer, dat vind ik nu nog steeds!


Geen gedoe met meten


Wat ik extra fijn vond, was dat monteurs thuis de exacte maten van mijn ramen kwamen opmeten. Dan weet je tenminste zeker dat het goed gebeurt. En inderdaad, toen de gordijnen eenmaal op maat waren gemaakt, paste ze als gegoten. Wat scheelt dat een hoop gedoe zeg.


Zonnestralen én privacy


Nu, enkele weken later, kan ik met volle overtuiging zeggen dat Versus® aan al mijn verwachtingen heeft voldaan. Niet alleen heeft het mijn ramen een elegante look gegeven, ik voel me ook een stuk prettiger in mijn woonkamer. De zonnestralen die nu naar binnen schijnen maken de hele ruimte een stuk lichter, zonder dat ik in hoef te leveren op privacy. Want zelfs als je de lamellen opendraait, heb je geen inkijk.


Kortom: ben je op zoek naar raamdecoratie die zowel stijlvol als praktisch is, dan is Versus® absoluut de moeite waard om te overwegen. Neem vooral zelf een kijkje bij jouw lokale dealer van MrWoon.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Lichtinval en privacy tegelijk: mijn ervaring met Versus® gordijnen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: