Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Isolatietip: IsoPlissé®

03 januari 2023

Isolerende raamdecoratie: voor meer sfeer en minder energiekosten

De beste manier om het binnen warm te houden, is zorgen dat er geen warmte uit huis ontsnapt. Goed isoleren dus, maar dat is niet altijd mogelijk. Wat wel kan, is voor isolerende raamdecoratie kiezen. Zoals de IsoPlissé® van Toppoint. Een isolatietip waarmee je niet alleen je energiekosten beperkt, maar die ook zorgt voor meer sfeer in huis!

Prijsplafond

Nu de koude maanden zijn aangebroken, kan de energierekening enorm oplopen. Zelfs met het prijsplafond dat vanaf nu ingaat. Want dat prijsplafond geldt alleen voor het basisverbruik. Op dit moment is dat 2.900 kWh stroom en 1.200 m3 gas op jaarbasis. Alles wat je meer verbruikt, gaat tegen marktprijzen. En die liggen een stuk hoger dan het prijsplafond.

Isoleren voor minder energiekosten en meer comfort

Door je huis goed te isoleren, kun je binnen dat prijsplafond blijven waardoor je bespaart op je energiekosten. Je hoeft immers minder te stoken om het in huis warm te krijgen én te houden. Maar ook creëert goede isolatie een comfortabeler huis. Je voelt dan immers geen tocht meer.

Goedkoper en eenvoudiger isoleren: met raamdecoratie

Denk je bij isolatie meteen aan een flinke verbouwing, dan denk je waarschijnlijk ook aan een flinke kostenpost. En veel gedoe; zo’n verbouwing is meestal niet 1-2-3 geregeld en uitgevoerd. Als het überhaupt al mogelijk is. Toch kun je ook veel eenvoudiger en goedkoper isoleren: met de juiste raamdecoratie. Dat is sneller geregeld, goedkoper dan een hele verbouwing en levert ook nog eens meer sfeer in huis. Met de juiste raamdecoratie heb je een warm huis deze winter én bespaar je op je energierekening!

Duette®Shades: warmte-isolerende raamdecoratie

Een goed voorbeeld van warmte-isolerende raamdecoratie zijn de Duette®Shades van Toppoint. Ofwel IsoPlissé®, raambekleding waarmee de warmte in huis blijft. Dat komt door de unieke vorm van deze raamdecoratie. Het bestaat namelijk uit een honingraatstructuur. Twee lagen geplisseerde gordijnstof worden als een honingraat met elkaar verbonden. En die honingraat houdt de lucht vast, als een natuurlijke barrière voor het raam. De warmte blijft daardoor in huis en ontsnapt niet via de ramen naar buiten.

Voorkom warmteverlies via de ramen

Via ramen verlies je veel warmte; zo’n 20% bij dubbel glas tot wel 50% bij enkel glas. Natuurlijk is een verbouwing waarbij je HR++-glas met isolerende kozijnen laat plaatsen, supereffectief. Maar ook superduur. Raamdecoratie zoals de Duettes van Toppoint daarentegen, kun je al snel zelf voor de ramen hangen. Of je laat het onze monteurs doen, want behalve dat we goede kwaliteit in raamdecoratie leveren, bieden we ook goede service!

Energiebesparend en sfeerverhogend

De Toppoint IsoPlisse® zijn ideale energiebespaarders en perfecte sfeerverhogers voor elk interieur. Deze raamdecoratie is namelijk heel elegant, verkrijgbaar in drie plooibreedtes en in heel veel kleuren. Je kunt het ook in een drietal diktes laten uitvoeren: van transparant tot verduisterend. Combineer deze Duettes met mooie gordijnen en je hebt maximale isolatie en maximale sfeer!

Energiebesparende wooninspiratie, bij MrWoon!

Ontdek de IsoPlisse® van Toppoint bij een winkel van MrWoon bij jou in de buurt. Er staat altijd een interieurstyliste voor je klaar om persoonlijk te adviseren. En wil je meer energiebesparende wooninspiratie? We helpen je graag om het thuis warm en behaaglijk te maken!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Isolatietip: IsoPlissé®?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: