Nieuw: woonstijl Blanc Page

28 juni 2022

Strak en warm met een wit interieur

Strak en warm met een puur wit interieur? Het kan met deze bijzondere woonstijl Blanc Page, te zien in het nieuwste woonmagazine van MrWoon. Maar ook hier in dit blog vertellen we je hoe je met wit en een minimalistisch interieur toch een warme, gezellige sfeer creëert.

Stil, puur en sfeervol

Met de woonstijl Blanc Page is het stil, rustig en puur in huis. Maar wel warm en sfeervol. Een plek waar je je kunt terugtrekken van de hectiek en het lawaai en tot jezelf komt omdat het er comfortabel is. Gezellig zonder gedoe, echt sereen.

Warme wit-tinten

Bij Blanc Page maakt een selectie van tijdloze warme wit-tinten en zachte stoffen het in huis meteen een stuk gezelliger. Je gebruikt het wit om de hardere monochrome looks te creëren. Of je combineert ze met bijvoorbeeld donker hout en staal voor een boeiend contrast. De zachte stoffen bieden een aangename tegenhanger en creëren zo die warme balans in deze woonstijl. Vloerkleden, een bank, poef of een vacht…kies ze in een zachte, witte of heel lichte stof en het zorgt voor een aangenaam warme touch in je interieur.

Structuren

Andere belangrijke elementen in dit thema zijn structuren, matte en glanzende stoffen en grote bolle vormen. Voeg bijvoorbeeld structuur toe met een vloerkleed of met accessoires die van grove, zachte materialen zijn gemaakt. Wol, katoen en andere natuurlijke materialen en stoffen zijn altijd mooi als ze in lichte kleuren of wit-tinten zijn uitgevoerd. Kies daar ook voor als je deze woonstijl voor ogen hebt. Je creëert er al snel een warme, eigen sfeer mee.

Harde, natuurlijke materialen

Ook andere, harde natuurlijke materialen zijn belangrijk in dit thema; zoals hout en staal. Je kunt dit toepassen in opvallende elementen zoals een open frame in een kast of in een keuken. Het geeft contrast maar zorgt gelijk voor rust en warmte. Plus je behoudt daarmee een visuele balans met de zachte witte elementen in je interieur.

Raamdecoratie bij Blanc Page

Qua raamdecoratie heb je bij de woonstijl Blanc Page veel keus. Sowieso doen de ragfijne witte in-betweens het hierbij heel goed. Maar ook effen witte gordijnen of een opengewerkte witte gordijnstof staan mooi, stijlvol en combineren perfect met dit interieurtype.

Reliëfbehang

Op de muur kun je kiezen voor een variëteit aan behangsoorten. Zoals een behang met linnenstructuur, een reliëfbehang of een behang met grafische vlakken. Behalve wit staan hele lichte, naturelle tinten hier ook goed bij. Zoals zachtgrijs of heel lichtbeige.

Blanc Page, in het gratis woonmagazine van MrWoon

Wil je het gezellig maken in huis zonder dat het meteen te druk of vol is? Dan is de woonstijl Blanc Page een ideale interieurtrend voor jou! Ga naar een winkel van MrWoon voor het gratis woonmagazine met nog meer voorbeelden en inspiratie van deze woonstijl en verschillende andere woonstijlen. En wil je interieuradvies, bijvoorbeeld om deze woonstijl in jouw interieur te verwerken? Ook dan ga je naar MrWoon waar de stylisten je graag persoonlijk verder helpen.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuw: woonstijl Blanc Page?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: