Nieuw: woonstijl Chic Botanic

21 juni 2022

Natuur in huis met een chic randje

Gespot in het MrWoon magazine: de woonstijl Chic Botanic. Een botanische woonstijl waarmee de natuur tot leven komt in jouw interieur. Hiermee kun je door het hele jaar heen in jouw huis genieten van de natuur met een mooi chic randje. Ben je benieuwd naar deze woonstijl? Wij laten je er hier mee kennismaken!

Groentinten, prints en subtiele accenten

Chic Botanic is een woonstijl met veel planten, botanische prints en een vleugje chic. Dat laatste komt tot uiting via de zijde, fluwelen en gouden accenten waar het mee gecombineerd wordt. Groentinten en print dus met subtiele accenten, dat is nou typisch voor een chic botanisch interieur.

Heel veel tinten groen

Net zoals in de natuur heeft ook deze woonstijl heel veel verschillende soorten tinten groen. Handig, want zo kun je altijd wel een kleurtint vinden die jij mooi vindt! Van licht bijna geelgroen tot diep donkergroen, het past allemaal in deze mooie woonstijl.

Rustgevend en energiek

Juist die brede schakering in kleuren maakt dat deze woonstijl van jouw huis zo’n heerlijke plek maakt. Het warme geel dat veel met deze stijl gecombineerd wordt, is energiek. En de vele tinten groen zijn rustgevend. Met Chic Botanic in je huis creëer je een plek waar jij blij van wordt.

Natuurlijke vloer, van pvc

Bij zoveel natuurlijke tinten en botanische prints hoort een natuurlijke vloer. Of in ieder geval een vloer die heel natuurlijk lijkt. Als planken of in een visgraat, maar in elk geval een houten vloer gemaakt van pvc. Dat lijkt net echt hout, compleet met houtnerven en houtstructuren. Maar dan wel met de voordelen van pvc zoals geluiddempend en goed isolerend. Een perfecte vloer dus die doordat het ook heel gemakkelijk in onderhoud is, bijdraagt aan nog meer woonplezier.

Raamdecoratie bij Chic Botanic

De botanische prints kun je natuurlijk op een accentmuur laten terugkomen met een mooi opvallend behang. Maar weet je dat er ook veel prachtige gordijnen zijn met deze mooie prints? Combineer bijvoorbeeld een in-between met een opvallend design van bladeren met een effen overgordijn van een bijpassende donkergroene tint. Of kies voor een verduisterend vouwgordijn dat je combineert met een gordijn met bijzondere kleurschakeringen en subtiel borduursel.

Stoffen met een glans

Helemaal passend bij deze woonstijl zijn de stoffen met een natuurlijke glans, zoals zijde en fluweel. Een tikje glans in combinatie met grafisch groen en prachtige patronen zoals je die normaal gesproken alleen in de natuur tegenkomt. Combineer het in jouw interieur en je waant je in jouw eigen oase; je Chic Botanic interieur.

Doe nog meer inspiratie op, met het gratis woonmagazine van MrWoon

Wil je meer inspiratie opdoen om ook van jouw woonkamer of andere ruimte een sfeervolle eigen plek te maken? Kom dan naar een winkel van MrWoon. Hier hebben we het nieuwe, gratis, woonmagazine met veel voorbeelden en nog meer woonstijlen. En natuurlijk staan daar onze woonstylisten voor je klaar om je persoonlijk advies te geven.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuw: woonstijl Chic Botanic?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: