Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Welke raamdecoratie bij glas in lood?

11 januari 2022

Zo blijft het glas-in-loodraam goed zichtbaar!

Ramen met glas in lood zijn echte eyecatchers in het interieur. Die wil je natuurlijk niet verstoppen! Heb jij het geluk dat jouw woning nog mooie glas-in-loodramen heeft? Dan hebben wij voor jou de beste tips welke raamdecoratie daarbij past zodat het mooi zichtbaar blijft.

Authentieke details

Met glas-in-loodramen heb je prachtige authentieke details in je interieur. Om daar volop van te kunnen genieten, heb je raamdecoratie nodig die er niet voor hangt. Een dik pak gordijnen aan de zijkant of langs de gehele bovenzijde belemmert het zicht voor een deel. Dat is zonde en onnodig. Met de juiste raamdecoratie heb je de privacy en lichtinval in huis die je wenst zonder dat het glas in lood uit het zicht verdwijnt.

Ideaal bij glas in lood: Duette®Shades of plisségordijnen

Met Duette®Shades of plisségordijnen heb je stijlvolle raamdecoratie die je onder het glas in lood laat bevestigen. Doordat zowel de Duettes als de plissés ook in top-down, bottom-up uitgevoerd kunnen worden, kun je met deze raamproducten letterlijk alle kanten op. Overdag hang je ze onder het glas in lood maar sluit je ze net zover als jij dat wilt. Om bijvoorbeeld inkijk te hinderen of om het daglicht mooi te filteren. Wil je ’s avonds de gordijnen helemaal dicht hebben? Dan kan dat ook.

Allure

Qua stijl passen de plisségordijnen en de Duette®Shades ook mooi bij glas-in-loodramen. Die ramen hebben van zichzelf al enige allure en dat is ook de uitstraling van de elegante plissés en Duettes. Een perfecte match dus die zowel praktisch als mooi is.

Niet boren in de kozijnen met EasyClick

Wil je wel graag mooie raamdecoratie zoals plissés of Duettes maar wil je niet dat er in de kozijnen geboord moet worden? Bevestig ze dan met EasyClick. Dat is een handig montagesysteem waar het raamproduct in zit. Plaatsing in het kozijn gaat via klittenband of een magneetband. Het frame van EasyClick klik je daartegenaan, boren of schroeven is dus niet nodig. En moet je erbij, dan haal je dat frame er net zo makkelijk weer uit.

Vouwgordijnen? Alleen top-down

Wil je graag vouwgordijnen in jouw woning met glas-in-loodramen? Dan kan dat natuurlijk ook. Een horizontaal raamproduct kun je heel goed onder het deel met glas in lood laten bevestigen. Wees je er wel bewust van dat als je voor andere raamdecoratie dan de plissés of Duettes kiest, de raamdecoratie dan ook altijd onder het glas in lood blijft. Vouwgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen bijvoorbeeld, zijn alleen top-down. Door ze onder het glas in lood te plaatsen, blijven die mooie details goed zichtbaar maar kun je de gordijnen niet het gehele raam laten bedekken. Vouwgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen bewegen namelijk alleen vanaf de bevestiging bovenaan naar beneden.

Inspiratie en interieuradvies voor glas-in-loodramen, bij MrWoon

Heb jij in jouw woning de mooie details van glas in lood? Dan hebben wij voor jou de raamdecoratie die daarbij past! Kom naar een winkel van MrWoon en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. En kom je er niet uit? Dan staan onze interieurstylisten voor je klaar met persoonlijk advies!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Welke raamdecoratie bij glas in lood??


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: