Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Nieuwe plisséhordeur: Novus®

14 september 2021

Strak design en slim ontwerp

Een hordeur is altijd een fijne oplossing tegen insecten in huis en een plisséhordeur is helemaal ideaal in gebruik. Wij hadden er al zo een in ons assortiment en daar komt vanaf nu een nieuwe variant bij: de Novus®. Licht en soepel in gebruik, in riante afmetingen en met een design dat zowel heel strak als heel slim is. We stellen je onze nieuwste aanwinst hier graag aan je voor!

Extra veel voordelen

De Novus® is een op maat gemaakte plisséhordeur. Zo’n hordeur heeft een geplisseerd horrengaas waardoor je het gemakkelijk opzij kunt schuiven als je het opent. Door die plissés is deze hor ook extra sterk. De Novus® heeft al deze voordelen ook, en nog een paar extra.

Stilletjes openen en sluiten

Deze nieuwe plisséhordeur is zo gemaakt dat het een van de meest licht bedienbare horren is. Hierdoor gaat het openen en dichtdoen van de hordeur zonder harde geluiden. Dit is ook dankzij de ondergeleider waar de hordeur overheen loopt, die is slechts 5 mm hoog.

Mooi en weerbestendig

Ook het design is goed doordacht. De greeplijst is geïntegreerd in de hor. Er zijn dus geen onhandige grepen die uitsteken. De onderdelen die van kunststof gemaakt zijn, zijn qua kleur helemaal afgestemd op de aluminium profielen. Dit is niet alleen mooi, de combinatie van deze materialen maakt de Novus® ook weerbestendig!

Langer mooi dankzij gesloten cassette

Echt nieuw aan deze plisséhordeur is de gesloten cassette waar het gaas in verdwijnt als de hor geopend wordt. Dit staat mooi en strak afgewerkt maar het heeft ook een praktisch voordeel: weer en wind heeft geen vat op het horrengaas als het opzij geschoven is en er komt veel minder vuil op het gaas. De hor blijft daardoor veel langer mooi!

Tot 2 meter of zelfs 4 meter breed

De Novus® plisséhordeur is heel geschikt voor grote en hele grote deuropeningen. Het kan uit één stuk gemaakt worden voor deuren tot 2 meter breed. En is de deuropening breder? Dan kunnen we twee Novus® hordeuren koppelen waardoor we de hor kunnen maken tot een maximale breedte van 4 meter!

Ook bij een dubbele deur of schuifdeur

Heb je een dubbele deur of een schuifdeur? Dan kan het juist heel mooi zijn als je een dubbele hordeur neemt die in het midden sluit. Ook dat is geen probleem. We zorgen dan dat de boven- en onderlijst uit één stuk gemaakt worden en laten de twee hordeuren naar het midden toe sluiten. Qua bevestiging is dat ook geen punt; we kunnen de Novus® plisséhordeur op de muur en in het deurkozijn zelf monteren.

Ontdek de Novus® zelf, bij elke winkel van MrWoon

Over de plisséhordeuren waren we altijd al enthousiast, maar de Novus® is helemaal een aanrader! Deze nieuwe hordeur is vanaf nu verkrijgbaar via de verschillende winkels van MrWoon.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuwe plisséhordeur: Novus®?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: