Nieuw: Iso Reflex® lamellen

05 juli 2021

Strak design, sfeervolle uitstraling

Nieuw in het assortiment raamdecoratie bij Toppoint zijn de Iso Reflex® lamellen. Een absoluut nieuw product waarbij de aluminium lamellen voorzien zijn van een laag 100% natuurlijk vilt. En dat biedt veel voordelen! De belangrijkste daarvan is misschien wel de uitstraling, die is simpelweg heel aantrekkelijk!

Aluminium lamel met 100% natuurlijk vilt

De Iso Reflex® lamel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Op elke lamel is een 100% natuurlijke vilten laag aangebracht. Dit maakt de lamellen heel bijzonder; ze zijn zowel strak als heel sfeervol door het natuurproduct dat erop zit. Door die vilten toevoeging zijn deze lamellen esthetisch heel fraai en passen ze in elk modern interieur.

Isolerend, geluiddempend, reflecterend en brandwerend

Dit raamproduct werkt net als ‘gewone’ lamellen; met een ketting kunnen ze geopend en gesloten worden of schuin gezet. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy op elk moment van de dag. Maar de Iso Reflex® heeft nog meer pluspunten; ze zijn ook isolerend en geluiddempend door de laag vilt en ze zijn zonreflecterend waardoor vervelende lichtschitteringen binnen voorkomen worden. Natuurlijk zijn deze lamellen ook heel veilig. Het aluminium en het wollen vilt dat gebruikt wordt, zijn brandwerend.

Voordelen van vilt

Het vilt dat op elke lamel is aangebracht, is een prachtig natuurproduct. Het wordt gemaakt van wol en dat heeft veel voordelen. Zo is het kleurvast, isoleert het goed en is het water- en vuilafstotend. De lamellen blijven dus lang mooi. Ook is vilt bestand tegen hoge temperaturen en brandt het niet. Doordat vilt van zichzelf een natuurlijk laagje wolvet op zich heeft, blijft vuil er vaak gewoon op liggen en is het gemakkelijk met een zachte borstel of een zacht doekje te verwijderen.

Kies je kleurencombinatie of ga voor de huisstijl bij grotere (20m2) projecten

Het vilt is in drie kleuren leverbaar en de lamellen in vier verschillende kleuren. Zo kun je zelf je eigen unieke combinatie maken die perfect past bij jouw interieur. En zoek je mooie raamdecoratie voor een project? Vanaf 20 m2 is het vilt op de Iso Reflex® lamel in elke kleur leverbaar. Daarmee kun je het perfect laten aansluiten op bijvoorbeeld de huisstijl of een andere passende kleur van het project.

Vanaf nu in de winkel bij MrWoon: de nieuwste lamel Iso Reflex®!

Met deze lamel heb je in huis of op de zaak een uniek, nieuw en innovatief raamproduct. Het strakke design en de warme uitstraling geven elke ruimte een bijzondere sfeer. En deze nieuwe lamellen zijn vanaf deze week verkrijgbaar! Wil jij meer weten over deze mooie lamellen? Ga dan snel naar MrWoon waar ze nu in de winkels te zien zijn. Ons team van interieurspecialisten staat voor je klaar om je er alles over te vertellen. Tot ziens!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuw: Iso Reflex® lamellen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: