Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Kies voor hout voor het raam

15 juni 2021

Een natuurlijke keuze

Met houten jaloezieën voor het raam weet je zeker dat je echt sfeer in huis haalt. Deze stijlvolle raamdecoratie van echt hout is niet alleen mooi, het past ook goed in elk interieur, is van hoge kwaliteit en is ook nog eens erg duurzaam. Met veel opties in afwerking is er altijd wel een variant die perfect past bij jouw woonstijl. Kortom, houten jaloezieën voor het raam is eigenlijk dus heel natuurlijk!

Verantwoord hout

Bij MrWoon verkopen we de houten Silva® jaloezieën. Deze zijn grotendeels gemaakt van verantwoord hout. Voor elke boom die namelijk gekapt wordt, wordt een nieuwe boom weer terug geplant. Een verantwoorde aanpak dus die heel onderscheidend is. Met Silva® houten jaloezieën maak je dus een heel duurzame keuze!

Hoge kwaliteit

Behalve duurzaam zijn de Silva® houten jaloezieën ook heel kwalitatief. Zo is het hout gelakt of geborsteld voor een mooie, trendy look. Maar ook zijn de lamellen altijd uit een stuk, zelfs als je de hele brede houten jaloezieën van wel 350 cm neemt. En de bovenbak, het deel van de jaloezie waar alle techniek zit, is dezelfde Toppoint gepatenteerde bovenbak die bij de aluminium variant wordt gebruikt. Een heel strak en sterk ontwerp die een langdurig gebruik mogelijk maakt.

Design of Classic

Die bovenbak kan in twee versies geleverd worden: Design, dat is de aluminium Scala® bovenbak die in vijf verschillende kleuren geleverd kan worden. Dit maakt het geheel wat strakker waardoor het goed past bij een moderne woonstijl. De andere versie is de Classic, dat is een houten koof die een meer natuurlijke uitstraling geeft. Deze past heel mooi bij een landelijke of romantische woonstijl. De afwerking van de bovenbak is ook mogelijk bij de onderlat; een aluminium design onderlat of een van hout.

Houten jaloezieën met mooie overgordijnen

Houten jaloezieën worden vaak gecombineerd met mooie overgordijnen. Een stijlvolle combinatie die nog mooier wordt als de jaloezieën worden afgewerkt met een ladderband naar keuze. Deze ladderband gaat buitenlangs de lamellen en bedekt zo de gaatjes. De band kan in veel kleuren en in diverse breedtes gemaakt worden.

Tijdloos, maar wel elektrisch bedienbaar

Een houten jaloezie ziet er weliswaar tijdloos uit, het is eigenlijk een heel eigentijds product. Ze zijn namelijk ook elektrisch bedienbaar. Met slechts een druk op de knop, of via de app, open en sluit je de jaloezieën vanuit je luie stoel of bed. Elektrisch bedienbare jaloezieën zijn mogelijk bij jaloezieën tot wel 690 cm breed. En zit er geen aansluitpunt direct naast het raam? Dan is dat geen probleem. Ze kunnen elektrisch bedienbaar gemaakt worden met en zonder bedrading.

Houten jaloezie voor de badkamer? Neem de Finesse pvc in houtlook!

Houten jaloezieën kunnen in elke ruimte, behalve waar het echt vochtig is zoals in de badkamer of keuken. Het hout is immers een natuurproduct en kan onder invloed van vocht gaan werken. Toch is het wel mogelijk om ook daar houten jaloezieën op te hangen; de Finesse jaloezieën in houtlook. Dat zijn pvc jaloezieën die er zo echt uitzien, dat het net is alsof er echte houten jaloezieën hangen.

Persoonlijk interieuradvies voor houten jaloezieën, bij MrWoon

Houten jaloezieën voor het raam is eigenlijk heel natuurlijk. Het geeft meer sfeer en heeft veel voordelen. Weet je niet zeker welke uitvoering het mooist zal staan in jouw interieur? Vraag het dan aan een van onze interieurstylisten. Ze staan voor je klaar in elke winkel van MrWoon.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Kies voor hout voor het raam?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: