Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Snel geregeld: monteren zonder boren met EasyClick

23 maart 2021

Wil je wel mooie raamdecoratie voor het raam, maar geen lelijke gaten in de kozijnen? Dan kies je voor EasyClick. Daarmee monteer je de raamdecoratie zonder boren of schroeven en zit het superstrak in het kozijn. Met EasyClick is het echt snel geregeld!

Frame als montagesysteem

EasyClick is een montagesysteem waarmee raamdecoratie zonder schroeven of boren in het kozijn geplaatst wordt. Ideaal dus bij kunststof en aluminium kozijnen maar het past net zo goed in houten kozijnen. EasyClick zelf is een aluminium frame waarin verschillende soorten raamdecoratie bevestigd kunnen worden. Het gemak is vooral dat je zonder gedoe de raamdecoratie kunt plaatsen.

Bevestiging via een magneetband

Een magneetband dat op het kozijn wordt geplakt, houdt het frame op z’n plek. En moet je er toch even bij? Dan schuif je de raamdecoratie omhoog en pak je het frame vast om het zo uit het kozijn te tillen. Terugplaatsen werkt net zo gemakkelijk; je zet het terug in het kozijn en de magneetband houdt het geheel weer mooi vast.

Mooi en in elke gewenste kleur

Het frame van EasyClick is bijzonder mooi afgewerkt; de hoeken zijn strak en netjes en het frame zelf is in meerdere kleuren leverbaar. Kies je voor een van de standaard RAL-kleuren wit (9016), crème (9001) of zwart (9005), dan zijn de metalen handgrepen in dezelfde RAL-kleur. Een andere kleur is ook mogelijk; het frame is in elke RAL-kleur te spuiten. De handgrepen kun je dan afstemmen op wat het meest rustig is of wat het beste past bij de kleur van de raamdecoratie.

Voor plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën

In de EasyClick passen drie soorten raamdecoratie: plisségordijnen, Duette®Shades en aluminium jaloezieën. Bij die jaloezieën wordt ook een tuimelstang geleverd om ze te openen of sluiten. Die tuimelstang is in zwart, champagne of aluminium leverbaar.

Mooi bij elke woonstijl

Wat jouw woonstijl dus ook is, als je graag een van de drie soorten raamdecoratie voor je ramen hebt, dan is EasyClick dus een slimme keus. Het frame zelf is immers helemaal af te stemmen op jouw kleurenwens maar ook de plissés, Duettes® of jaloezieën zijn qua kleur helemaal naar smaak te bestellen.

Direct goed

Behalve dat het monteren met EasyClick echt heel easy is, zorgt het er ook voor dat de raamdecoratie direct goed zit. Het hele pakket wordt namelijk in een keer geleverd, kant-en-klaar dus. Vervolgens blijft het ook netjes strak voor het raam zitten. Of je nu een draaikiepraam hebt, een schuin dakraam of een gewoon raam. Doordat de stof of het aluminium van de jaloezieën keurig in het frame blijft zitten, zit de raamdecoratie ook gewoon altijd mooi.

Met persoonlijk advies is de EasyClick helemaal snel geregeld!

EasyClick is snel te monteren, maar snel kiezen welke kleur of welke soort raamdecoratie je neemt, is wellicht wat lastiger. Toch hoeft ook dat geen punt te zijn, daar helpen wij je namelijk graag bij. In elke winkel van MrWoon vind je volop voorbeelden van EasyClick en de raamdecoraties plisségordijnen, Duette®Shades en jaloezieën. Bovendien staan er ook altijd interieurstylisten voor je klaar met persoonlijk advies. Zo is die EasyClick pas echt snel geregeld!

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: