Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Maatwerk raamdecoratie: perfect passend

02 maart 2021

Mooie raamdecoratie is raamdecoratie die perfect past. Een rolgordijn dat te smal is, een in-between die te kort is of een jaloezie die veel te lang is… Het ziet er niet mooi uit en het kan ook nog eens heel onhandig zijn. Omdat licht bijvoorbeeld naar binnen kiert. Daarom is maatwerk nodig bij raamdecoratie. Daarmee past het altijd perfect en staat het ook nog eens goed bij jouw interieur.

Service van een goede zaak

Maatwerk klinkt misschien duur of chique, maar het is de service waarmee een goede zaak zich onderscheidt van de rest. Vanaf advies tot en met het inmeten en monteren, alleen daarmee weet je zeker dat je iets kiest wat perfect past. Zowel qua maatvoering als stijl.

Voor jou opgemeten

Bij MrWoon is het standaard; wij komen bij jou thuis de ramen opmeten en zorgen ervoor dat de raamdecoratie naar wens op maat wordt gemaakt. Daar betaal je niet extra voor, dat is de service. En bovendien gemak, ook voor ons. Want niemand heeft er wat aan als jij gordijnen of jaloezieën bestelt volgens een maat die je zelf hebt opgemeten, maar die eenmaal geplaatst toch niet helemaal correct blijkt te zijn. Dan ben jij niet tevreden, en wij dus ook niet. Vandaar onze service; zo zorgen we voor een product dat gegarandeerd goed is. Jij blij en wij dan ook.

Perfect passend in jouw interieur

Maar perfect passend is meer dan alleen de juiste maat. Het gaat ook om de combinatie met jouw interieur. Of de combinatie van twee soorten raamdecoratie. Een interieurstylist weet wat er beschikbaar is, heeft talloze voorbeelden van combinaties al eens gezien of gemaakt en komt ook met suggesties waar je zelf niet zo snel aan denkt. Maar die wel heel erg mooi uitpakken in de inrichting! Maatwerk betekent in dit geval dus ook persoonlijk advies in styling met veel inspirerende voorbeelden, suggesties en tips.

Confectie met aandacht

Ook maatwerk is de aandacht waarmee de confectie wordt uitgevoerd. In het atelier maken ze de raamdecoratie geheel op maat volgens jouw wensen. Zoals bij vouwgordijnen. Daarbij zijn allerlei varianten mogelijk; baleinen aan de voor- of achterzijde van de stof, kleurgecoördineerde garens en linten aan de achterzijde als er een print is die moet doorlopen. Door op die details te letten, krijg je een product dat precies is zoals jij je dat had voorgesteld. En precies zo moet het ook.

Vakmanschap in maatwerk, bij MrWoon

Maatwerk en vakmanschap dus, daarmee heb je raamdecoratie die perfect past. En daarvoor staan we bij MrWoon voor je klaar. Vanaf inspiratie met stijladvies en het persoonlijk inmeten tot en met het monteren als het speciaal voor jou gemaakt is. Wil jij daar meer over weten? Neem dan contact op met een van onze winkels en we laten je graag zien wat allemaal mogelijk is met mooi op maat gemaakte raamdecoratie.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: