Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Velours: warm en sfeervol

29 december 2020

Een warme sfeer in huis, dan denk je al snel aan warme kleuren. Maar ook materialen kunnen bijdragen aan zo’n comfortabele plek. Zoals velours. Een zachte, fluweelachtige stof die je als vanzelf wil aanraken. Of waarbij je direct zin krijgt om je lekker in een hoekje van de bank terug te trekken. Relaxed, sfeer en warmte. Dat krijg je met velours, en dat kan ook met velours als gordijnstof.

Favoriet voor kille maanden

Velours, ook wel velvet of fluweel genoemd, straalt luxe en zachtheid uit. Niet zo raar dat het in de kille herfst en winter een echte favoriet is. Juist die dagen als we weer meer binnen zijn en de kou en donkerte buiten willen houden, zorgt deze zachte stof voor dat gewenste comfort in huis.

Aaibaar

Gordijnen van velours zijn echte sfeermakers in huis. Ze zien er comfortabel uit, zijn aaibaar en stralen warmte uit. En kies je voor riant kamerhoge velours gordijnen, dan oogt het ook nog eens heel royaal. Wat jouw woonstijl ook is, gordijnen van deze zachte, luxueuze stof passen er altijd bij.

Veel soorten velours gordijnstof

In onze collectie zijn weer veel nieuwe soorten velours gordijnstof te vinden. Zoals Black Velvet; een kamerhoog, volledig verduisterend en brandvertragend velours. Dit gordijn is in 14 uni kleuren verkrijgbaar. Wil je wel velours, maar niet een effen stof? Dan is er de gordijnstof Hosta. Ook een velours maar met een prachtige metallic opdruk. De veloursstof Hosta oogt luxueus en is er in 6 verschillende kleuren. Een ander velours gordijn is de Isola Effect. Gemaakt van een uni velours stof in 30 verschillende kleuren en standaard al gevoerd. Daardoor is de Isola perfect voor warmte- en geluidsisolatie maar ook kwalitatief heel sterk.

Velours, voor elk interieur

Velours als gordijnstof is een echte aanrader voor elk interieur. Of je nu in een trendy industrieel appartement woont, een doorsnee doorzonwoning of een sfeervol jaren ’30-huis, met velours breng je instant warmte en sfeer binnen. En het is er in zoveel kleuren en uitvoeringen dat er altijd een te vinden is die perfect bij jouw woonstijl en woning past.

Ontdek de velours gordijnstof voor jouw interieur, bij MrWoon

Bij MrWoon staan de interieurspecialisten voor je klaar. Met voorbeelden, inspiratie en slim advies. Boek een afspraak op afstand en laat je verrassen door de vele velours gordijnstoffen. We weten haast wel zeker dat je er net zo’n fan van wordt als wij al zijn!

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: