Jouw huis in vakantiesferen

19 mei 2020

Stylingstips als je deze zomer thuis blijft

Op vakantie naar Bali, Ibiza of Florida? Het zit er in de zomer van 2020 waarschijnlijk niet in. Dit jaar blijven we in Nederland, misschien een weekje Texel, Zeeland of de Veluwe. Maar verder zal het vooral de tuin of balkon worden. Tijd dus om het eigen huis in vakantiesferen te brengen. Zodat je je ook thuis in een Caraïbisch vakantieoord waant…

Make-over voor buiten en binnen

Het is al een tijdje mooi weer en afgaande op de drukte in de tuincentra en bouwmarkten zijn heel wat tuinen, balkons en terrassen flink opgeknapt. Alles is dus klaar voor een mooie, fijne zomer. Maar geeft het je ook al een vakantiegevoel? Als dat nog niet zo is, dan hebben we een paar slimme tips voor je om buiten en binnen een echte make-over te geven.

Relaxgevoel in de tuin, met de No Limits-gordijnstoffen

Typisch van een zomer in warme oorden is het relaxgevoel. Genieten van de zon, de warmte, de rust. En het liefst op een heerlijk bedje waarbij je ook nog voldoende schaduw hebt. Die schaduw creëer je nu helemaal zelf in jouw eigen tuin. Met gordijnen die ook buiten opgehangen kunnen worden. Wist je dat de No Limits-collectie gordijnstoffen daar heel geschikt voor zijn? Die kunnen tegen een stootje en zijn dus prima om buiten te hangen. Om een gezellig hoekje te creëren of zo’n superdeluxe tuinlounger. Laat de zomer maar komen!

Botanische printjes

Ook is het fijn als je buiten van alles binnen handbereik hebt. Kies dus voor een heerlijke bank om jouw favoriete boek op te lezen en zet vlakbij een tafeltje voor jouw zelfgemaakte cocktail, zonnebrand en nog wat tijdschriften. Natuurlijk ligt er een zomers vloerkleed en vergezichten met palmbomen of creëer zelf je jungle met een gordijnstof van botanische print. Op een hagelwit strand of in de tuin, wat maakt het nog uit?

Transparante raamdecoratie, om ook vanuit binnen van buiten te genieten

Heb je niet elke dag de tijd om heel relaxed van jouw buiten te genieten? Zorg dan dat jouw tuin of terras het verlengstuk van binnen is. Met transparante raamdecoratie of ragfijne in-betweens voor de ramen kijk je ongehinderd naar buiten. En heb je een grote schuifpui? Kijk dan eens naar het Versus® gordijn; naadloos, kamerhoog en geschikt om het te felle zonlicht aangenaam te filteren. En het gaat ook nog eens gemakkelijk open als je de schuifpui of grote deur lekker helemaal wilt openzetten. Met de juiste raamdecoratie kun je ook binnen maximaal van de zomer genieten!

Horren op maat

Hoe fijn de zomer ook is, de insecten genieten er ook van. En dat is een stuk minder prettig. Zorg er dus voor dat ze niet naar binnen kunnen komen. Met horren in de ramen en deuren die op maat zijn gemaakt, houd je al die vervelende beestjes buiten. En heb je last van hooikoorts? Kies dan voor het pollenwerende horrengaas dat 90% van de pollen buitenhoudt. Met een hor op maat geniet je van al het fijne dat de zomer brengt, zonder dat wespen of muggen je nog hinderen.

Stylingstips, ook voor jouw buiten bij MrWoon

Laten we hopen dat we allemaal volgend jaar weer op onze vakantiebestemming naar keuze kunnen relaxen. Maar nu dat niet zo is, zijn wij er om je te helpen van jouw huis en tuin, terras of balkon, een heerlijke plek te maken. Zodat je ook deze zomer toch een heerlijke plek hebt om te genieten. Wil je daar advies over of persoonlijke stylingstips? Vraag het ons, in de winkels van MrWoon staan we op veilige afstand nog steeds voor je klaar.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: