Zwarte kozijnen? Denk aan de details van raamdecoratie!

05 mei 2020

Heel strak of heel sfeervol

Zwarte kozijnen zijn heel populair en bovendien tijdloos. Zowel in het interieur als aan de buitenkant van een huis zorgen ze voor een luxe uitstraling. En afhankelijk van het type huis wordt het heel strak of juist heel sfeervol. Wil jij ook van die supermooie zwarte kozijnen? Dan maak je het helemaal af door de details van de raamdecoratie er perfect op af te stemmen.

Zowel bij modern als klassiek

Met zwarte kozijnen krijgt jouw huis en interieur al snel een stoer en industrieel tintje. Toch betekent dat niet dat deze opvallende kozijnen voorbehouden zijn aan de moderne, strakke interieurs. Ook in meer klassieke interieurs staan ze heel mooi. Datzelfde geldt voor de gevel; of die nu strak wit gestukt is of meer klassiek met rode bakstenen. Zwarte kozijnen zijn sprekend en geven een heel eigen accent aan elk huis.

Effect versterken met de juiste raamdecoratie

Wie zorgvuldig zwarte kozijnen kiest, wil natuurlijk niet dat het effect teniet wordt gedaan door klakkeloos wat gordijnen of andere raamdecoratie ervoor te hangen. Dat zou zonde zijn! Maar gelukkig hoeft dat ook niet. Er zijn talloze mogelijkheden om met mooie details in de raamdecoratie het effect van de zwarte kozijnen te versterken.

Jaloezieën met een zwarte bovenbak

Stel je wilt jaloezieën voor het raam en je hebt zwarte kozijnen. Dan kies je voor een zwarte bovenbak van de jaloezieën. Dat benodigde stukje techniek valt dan mooi weg tegen de zwarte kozijnen waardoor de jaloezieën extra opvallen. Zeker als je witte of andere lichtgekleurde jaloezieën neemt, heb je een mooi contrast met de kozijnen!

Zwart frame bij de EasyClick

Heb je een voorkeur voor stoffen raamdecoratie zoals plisségordijnen of Duette®Shades? Dan kan dat natuurlijk ook. Maar nog mooier is het als je deze raamdecoratie bevestigt met de EasyClick. Ze zitten dan strak tegen het raam aan en is het frame van de EasyClick zwart, dan vormt het een mooi geheel met de kozijnen.

Subtiele zwarte details bij rolgordijnen of gewone gordijnen

Maar ook bij rolgordijnen kun je ervoor kiezen om alle aandacht naar de raamdecoratie te laten gaan en de afwerking ervan in het zwart te laten uitvoeren. Zo gaat de techniek van de rolgordijn helemaal op in het kozijn. En wil je liever gordijnen voor het raam, dan kun je deze laten bevestigen met zwarte gordijnhaken en een zwarte band. Een subtiel detail wat uitstekend samengaat met de zwarte kozijnen!

Verrijking voor de woning

Zwarte kozijnen lijken misschien wat heftig of onpraktisch, maar niets is minder waar. Ze verrijken jouw woning met hun extra luxe en sfeervolle uitstraling. En door goed op de details van de raamdecoratie te letten, gaan ze heel mooi op in het geheel.

Voorbeelden of suggesties van raamdecoratie bij zwarte kozijnen? Ga naar MrWoon!

Bij de winkels van MrWoon hebben we verschillende voorbeelden en suggesties hoe je jouw raamdecoratie kunt afstemmen op zwarte kozijnen. Wil jij zo’n persoonlijk stylingsadvies? Dan nodigen we je uit om snel een van onze winkels te bezoeken.

Bron: MrWoon

Gratis interieuradvies? Maak een afspraak!


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: