Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

No Limits als gordijn, eindeloos veel mogelijkheden!

11 september 2019

Mijn nieuwe gordijnen van No Limits; eindeloos veel mogelijkheden!

Een hete zomer met lekker veel zon… Hoe lekker ik die warmte vorig jaar ook vond, mijn gordijnen waren behoorlijk verschoten door al dat felle zonlicht. En toen de dagen weer korter werden, deed ik graag ’s avonds de gordijnen dicht om lekker te genieten van een avondje thuis. Maar die vale plekken op de gordijnen waren een doorn in het oog. Tijd dus voor nieuwe raamdecoratie. En dat werden de No Limits gordijnen die met al hun mogelijkheden hun naam echt eer aandoen!

Vol in de zon zonder te verkleuren

Want natuurlijk wilde ik gordijnen die een volgende hete zomer moeiteloos konden doorstaan. Het is niet mijn bedoeling om elk seizoen weer een nieuwe set aan te schaffen. Ik kies iets dat ik zo mooi vind, dat ik er ook lekker lang van wil genieten. En dat kan dus met deze gordijnstof. Die kleurechtheid is maximaal en dat heb ik deze zomer gemerkt. Ze hangen bij mij vol in de zon maar de kleur is nog steeds even mooi en niet vervaagd.

Vouwgordijnen in de keuken

Ook vond ik het leuk om voor mijn keukenraam een vouwgordijn te hangen van dezelfde gordijnstof. Het is een open keuken en als ik het toch allemaal ging aanpassen, dan maar meteen goed! En ook bleek mogelijk met deze stof. Want de gordijnstof van No Limits is ook geschikt voor vochtige ruimtes doordat het bestand is tegen vocht en schimmel. Ideaal dus voor een keuken maar ook voor de badkamer. Een idee dat ik heb genoteerd voor het volgende klusproject hier in huis.

MrWoon-winkel

Toen ik met mijn verhaal en wensen bij een MrWoon-winkel naar binnen stapte, lieten ze meteen de No Limits gordijnstoffen zien. En ondanks dat het een supersterke stof is, ziet het er toch heel warm, sfeervol en soepel uit. Precies waar ik naar op zoek was.

Stalen voor thuis

Alleen, deze sterke gordijnstof is er in veel kleuren en met verschillende dessins. Iets wat het kiezen niet eenvoudiger maakte. Gelukkig wist de styliste mij heel goed te adviseren. Ik had daarvoor wat foto’s van mijn woonkamer en keuken meegenomen. Zij gaf me meteen een paar mooie stalen mee om thuis rustig te bekijken. Een aantal waren verrassend, maar thuis stonden ze echt heel mooi. Ik viel meteen voor een zachte tint die ik zelf niet zo snel had uitgekozen maar toen ik het op haar advies in mijn woonkamer probeerde, was ik meteen verkocht. Het combineert prachtig met de muren en vloer!

Heel aangenaam

Voor de keuken heb ik van diezelfde stof de vouwgordijnen laten maken, elektrisch bedienbaar want dat was ook nog een van de mogelijkheden. Ik zit in de herfst en winter dus knus en gezellig binnen met deze mooie gordijnen. En als het weer zomer is en heel warm, doe ik rustig de gordijnen dicht. Ik heb nu gemerkt dat ze echt niet verkleuren en nog de warmte buitenhouden ook. Dat was wel heel fijn tijdens die hittegolven. Misschien moet ik ze ook nog maar voor de slaapkamer gaan aanschaffen…

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over No Limits als gordijn, eindeloos veel mogelijkheden!?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: