Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Aluminium jaloezieën: 200+ kleuren

06 februari 2019

Aluminium jaloezieën saai? Echt niet! Wist je dat ze in wel meer dan 200 kleuren leverbaar zijn? Als je daartussen niet de juiste kleur voor jouw interieur kunt vinden, dan bestaat die kleur gewoon niet!

Functionele raamdecoratie

Aluminium jaloezieën zijn sowieso al heel functioneel als raamdecoratie. Ze kunnen eigenlijk in elke ruimte; van de woonkamer tot de slaapkamer maar ook in de keuken of badkamer. Want zelfs vochtige ruimtes zijn geen probleem omdat de aluminium jaloezieën vocht- en schimmelwerend zijn. De lamellen en de bovenprofielen gaan niet roesten of schimmelen.

Smalle en brede latjes

Ook bij wat onhandige ramen kun je heel goed voor aluminium jaloezieën kiezen. Je hebt ze bijvoorbeeld met smalle latjes van maar 25 mm breed. Met de handige klemsteunen kunnen die heel goed in een draaikiepraam geplaatst worden. Heb je juist een hele grote raampartij dan is dat ook geen probleem. De jaloezieën zijn er ook met veel bredere latjes, leuk als je juist een meer robuuste look wenst.

Mooie raamdecoratie in zoveel kleuren!

Maar het leukst is natuurlijk het feit dat ze in zoveel kleuren beschikbaar zijn. Want zeg nu zelf, als je jouw huis aan het inrichten bent, dan zoek je niet alleen naar raamdecoratie die functioneel is. Het moet er ook gewoon mooi uitzien! En dat kan dus met deze jaloezieën. Omdat je ze qua kleur en maat helemaal kunt afstemmen op jouw smaak en de inrichting van jouw interieur.

Aluminium jaloezieën + in-betweens = stijlvol

Bovendien zijn jaloezieën heel goed te combineren met andere raamdecoratie. Zoals in-betweens of semi-transparante gordijnen. Door de kleuren op elkaar af te stemmen krijg je zo een stijlvol geheel. Die nog eens praktisch is ook. Want door de aluminium jaloezieën te combineren met een stof dempt het geluid in de ruimte en krijg je meer sfeer.

Kies jaloezieën in de kleur voor jouw interieur

Natuurlijk kun je de kleur van de jaloezieën ook op het interieur afstemmen. Wil je een roze accent in huis? Dan kies je voor roze jaloezieën en voeg je bijpassende roze accessoires toe. Wil je liever een wat stoerder accent? Dan zijn allerlei hardere kleuren zoals zwart, donkerblauw of groen weer heel geschikt. Kies je aluminium jaloezieën vooral omdat je het praktisch vindt? Dan zijn de smalle latjes in een lichte kleur heel handig. Die vallen niet zo op en verdwijnen juist een beetje in de rest van het interieur.

Wat wordt jouw keuze?

Het is duidelijk; aluminium jaloezieën zijn altijd geschikt voor elke woonstijl. Van smal tot breed en van licht tot donker, je past ze gewoon aan naar jouw smaak en interieur. Vind je die keuze nu lastig om te maken? Dan zijn wij er voor je om je persoonlijk te adviseren. Maak je daarvoor een afspraak? Dan kijken we binnenkort samen wat het mooist bij jou thuis staat.

Bron: MrWoon


 
Delen op: