Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Marmer in huis

02 januari 2019

Zie je ook steeds vaker marmer in het interieur? Dat is niet zo raar, marmer is namelijk helemaal terug van weggeweest! Werd het vroeger vooral gebruikt voor vloeren in grote, statige woningen, nu kan het ook op de muur, voor het raam of in accessoires verwerkt worden. De marble-look zeg maar. Een stijlvolle manier waarmee je ook jouw interieur kunt vernieuwen. Tijd voor wat anders? Tijd voor marmer in de woonkamer dus!

Marmerlook of marmerprint

Marmer in jouw woonkamer betekent natuurlijk niet dat het altijd echt marmer moet zijn. Wil je het op de muur, dan is een behang met een marmerprint een betaalbare en praktische oplossing. En wist je dat er tegenwoordig ook in-between gordijnen zijn met een marmerprint? De marble-look voor het raam combineert heel mooi met een vloer van beton, in een modern interieur of bij een vloer of wand van licht hout. De zachte stof met het harde materiaal is een aangenaam contrast dat nog eens versterkt wordt door die marmeren print.

Raamdecoratie

Wil je die in-between gordijnen met marmerprint voor het raam? Kijk dan eens met welke andere raamdecoratie je ze goed kunt combineren. De in-betweens schijnen immers door en voor wat meer privacy is een gevoerde gordijnstof dan wel zo prettig. Natuurlijk staan donkergrijze rolgordijnen heel stijlvol bij deze in-betweens maar ook witte verduisterende plissés kunnen hier heel goed bij.

Marmeren plaat

Ook kun je ervoor kiezen om marmer in de meubels terug te laten komen. Een marmeren tafelblad of vensterbanken waar je een marmeren plaat op laat bevestigen, zijn opvallende statements. Zeker in een modern interieur omdat marmer toch nog een zweem van nostalgie om zich heen heeft.

Details en accessoires

Of kies voor marmer in de details met accessoires. Dan kun je plantenpotten in een marmerlook kiezen, wat fris groen staat namelijk heel mooi bij die killere look van het marmer. Maar ook bijzettafels met een marmeren blad of een spiegellijst van marmer die je prominent ophangt. En wat denk je van een kussentje met een marmermotief?

Persoonlijk advies voor marmer in jouw woonkamer?

Bij marmer geldt overigens wel ‘less is more’. Het is een opvallend detail in huis dat al snel overdadig wordt als je er teveel voor kiest. Kijk dus hoe je het goed kunt combineren met de woonstijl die je al hebt of die je graag wilt creëren. En wees gerust, marmer past bij heel veel stijlen dus er is vast ook een mogelijkheid om het in jouw woonkamer op te nemen! Wil je daar eens advies in of kun je hier nog wat meer inspiratie voor gebruiken? Je bent meer dan welkom in onze winkels voor een persoonlijk interieuradvies!

beelden: Toppoint, Ferm living

Bron: copyright MrWoon

Gratis afspraak over Marmer in huis?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: