Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Trendkleuren in 2019 – sneakpeak

22 november 2018

De trendkleuren van 2019? Een sneakpeak in de komende interieurtrends!

Benieuwd wat jou te wachten staat in 2019? We hebben geen idee, maar we weten wel wat je kunt verwachten op interieurgebied! Daarom geven we je hier een exclusieve sneakpeak in de interieurtrends, en dan vooral wat de trendkleuren van 2019 zullen zijn. Lees je mee?

Over-the-top met volop kleur in het interieur

Minimalisme is uit, het wordt weer ‘over-the-top’ in het interieur. En dat begint al met de kleuren; donkerpaars, currygeel, indigoblauw, roodtinten als chilirood en wijnrood, donkere bruin- en beigetinten maar ook pastels zoals zacht oudroze en zacht warmgrijs. Volop kleur dus waarvan sommige dit jaar al gespot zijn maar de bruin- en beigetinten en het donkere paars zijn trendkleuren die we lang niet meer in huis gezien hebben.

Contrast in materiaalkleuren en harde elementen

Deze kleurentrend combineert goed met de materiaalkleuren goud of verweerd messing en brons, ook een trend voor 2019. Overigens zijn de materialen goud, messing en brons als element ook weer helemaal in en worden toegepast in interieurs waar ze afsteken tegen harde elementen zoals beton of marmer. Contrast volop dus!

Trends in stoffen

Qua stoffen doet velours, ofwel fluweel, het heel goed in 2019. Velours gordijnen zijn dus hot and happening en met de trendkleuren van het komende jaar is dat ook niet zo heel raar. Donkerpaars of indigoblauw zijn al prachtige kleuren, maar op een fluwelen ondergrond komen dit soort warme, diepe kleuren helemaal goed tot hun recht. De manier dus om jouw interieur extra chique en warmte te geven!

Natuursteen en duurzame items

Natuursteen is ook een trend voor 2019, zoals het al eerder genoemde marmer en beton. Materialen die een ideale basis vormen voor de andere trends zoals de warme trendkleuren, het zachte fluweel voor gordijnen en accessoires maar ook voor duurzame items. Want niet zo gek, duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in het interieur. Items van bamboe of sisal zullen dan ook populairder worden. En ze combineren gelukkig heel goed met de trends van 2019 zoals natuursteen, fluweel en die warme kleuren.

De trendkleuren en –materialen in het echt al bekijken? Kom naar MrWoon!

Kortom, in het interieur van 2019 kun je je helemaal uitleven. Er is immers volop keuze in trendkleuren en materialen die je naar hartenlust kunt combineren met accessoires en ornamenten. Zoek je nog meer inspiratie of wil je die trendkleuren in het echt eens bekijken om te zien wat een mooie combinatie voor jouw interieur zal zijn? Bezoek dan een van de winkels van MrWoon en zie zelf hoe de trendkleuren en –materialen het doen op de wand, voor het raam en in verschillende combinaties in het interieur.

beelden: MrWoonToppoint.eu

Bron: copyright Mrwoon

Gratis afspraak over Trendkleuren in 2019 – sneakpeak?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: