Google maps laden..

Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!

Bezoek website >
 

Hofmans

Maak een afspraak met Hofmans


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indien je een afspraak maakt dan ga je akkoord met onze AVG.

Specialisten en vakmensen

Of het nu onze gastvrouwen zijn, onze verkoop- en productspecialisten, onze inmeters of onze stoffeerders ze hebben allen 1 ding gemeen. Het zijn stuk voor stuk vakmensen met passie voor hun beroep.

Het begint met adviseren

Als je je oriënteert op een van onze producten dan is de volgende stap vaak het vergaren van meer specifieke informatie. Of het nu gaat om een nieuwe houten vloer, een PVC vloer of om tapijt, elk product heeft specifieke eigenschappen. Dat geldt ook voor raambekleding. Gordijnen bieden in al haar soorten en maten verschillende oplossingen. En hetzelfde geldt voor duettes of plissés.

Jouw specifieke woonsituatie kan heel veel verschillende vragen bij je oproepen. Praktische zaken als het gaat om geluidsreductie, akoestiek, onderhoudsvriendelijkheid en warmte. Maar natuurlijk wordt een heel belangrijk deel bepaald door smaak, wat vindt je mooi? De cocktail van al deze ingrediënten bepalen het voor jou beste advies. Onze adviseurs en productsepcialisten zetten bij deze vraagstukken al hun kennis in.

Daarnaast is ook jouw budget hierbij belangrijk. Dat wordt uiteraard ook meegenomen om te komen tot een voorstel waar jij je echt goed bij kunt voelen. Onze mensen zullen er echt alles aan doen om je te helpen bij het nemen van de perfecte beslissing.Openingstijden Hofmans


Zondag:
 
gesloten
Maandag:
 
09:30 - 18:00
Dinsdag:
 
09:30 - 18:00
Woensdag:
 
09:30 - 18:00
Donderdag:
 
09:30 - 18:00
Vrijdag:
 
09:30 - 21:00
Zaterdag:
 
09:30 - 17:00< Terug naar overzicht