Google maps laden..

Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!

Bezoek website >
 

Hochrath Wonen en Slapen Winterswijk

Maak een afspraak met Hochrath Wonen en Slapen Winterswijk


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indien je een afspraak maakt dan ga je akkoord met onze AVG.

Hochrath Wonen & Slapen: een begrip in de Achterhoek


De zeer deskundige en ervaren adviseurs van Hochrath wonen & slapen verdiepen zich in uw wensen en voorkeuren én reiken u diverse mogelijkheden aan. Al bijna 100 jaar staan kwaliteit en service hoog bij ons in het vaandel.

Zowel op het gebied van wonen en slapen voldoen wij graag aan uw persoonlijke eisen en wensen, waarbij kwaliteit, service en persoonlijk advies centraal staan. Onze collectie gordijnstoffen, marmoleum, tapijt, planken vloeren, laminaat, bekledingsstoffen en raambekleding is ruim en eigentijds tegelijk. Wij beschikken over een eigen atelier en stoffeerafdeling zodat wij aan al uw persoonlijke eisen en wensen kunnen voldoen zonder van derden afhankelijk te zijn.

Wij hebben leuke kleinmeubelen voor uw interieur in alle woonstijlen: modern, design, lifestyle of klassiek. Hochrath wonen & slapen heeft voor elke stijl en ieders smaak wat wils.

Ook op het gebied van projectinrichting gooien wij hoge ogen, wij mogen dan ook tot onze klantenkring noemen De Ridderzaal in Den Haag, diverse scholen, kantoren en vele horeca gelegenheden.

Wij adviseren u graag, bezoek onze showroom en kom geheel vrijblijvend eens inspiratie opdoen!Openingstijden Hochrath Wonen en Slapen Winterswijk


Maandag:
 
13.30 - 18.00 uur
Dinsdag:
 
09.30 - 18.00 uur
Woensdag:
 
09.30 - 18.00 uur
Donderdag:
 
09.30 - 18.00 uur
Vrijdag:
 
09.30 - 20.00 uur
Zaterdag:
 
09.30 - 16.00 uur< Terug naar overzicht