Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Praktisch én stijlvol: roomdividers

07 september 2015

Eén ruimte stijlvol opdelen in meerdere ruimtes

Wat is het heerlijk om een grote woonkamer te hebben. Maar soms verlang je naar wat knusse, kleinere hoekjes in huis waar je je even lekker kunt afzonderen. Roomdividers zijn dé stijlvolle uitkomst. 

Met een roomdivider kan je zelf heel makkelijk een ruimte opdelen in meerdere kamers. En daarbij is het een smaakvolle toevoeging aan je interieur. Of je een balzaal van een woonkamer hebt of een wat kleiner appartement waar je eigenlijk een extra kamer mist. Zo kan een roomdivider op een elegante manier je bed van de woonkamer scheiden. Ook thuiswerkers kunnen baat hebben bij een roomdivider, door de woonkamer van de werkhoek te scheiden met een mooi gordijn. Kun je in alle rust e-mails beantwoorden zonder dat je die flikkerende beelden van de televisie in je ooghoek ziet knipperen. Heel praktisch dus!

Gordijnen als roomdivider

Een roomdivider van stof heeft als voordeel dat je de ruimte niet permanent hoeft te scheiden, je kan het gordijn immers ook gewoon open schuiven. En dat ziet er erg stylish uit. Als je voor gordijnen gaat als roomdivider, let dan goed op de stof die je kiest. Als je in huis een wat donkere hoek hebt, is het fijner om een lichtdoorlatende stof te kiezen. Hierdoor blijft de extra ruimte die je creëert met de gordijnen, wel licht en leefbaar. Heb je een overvloed aan ramen in je woning, dan kan je ook voor een klassieke, zware stof kiezen, die geen licht doorlaat.

Glazen roomdivider

Met een roomdivider van glas behoudt jouw woning haar ruimtelijkheid. Je kunt de andere ruimte door het glas zien, waardoor het huis groter oogt. Daarbij zorgt de glazen wand voor een strakke look. Wil je je af en toe toch uit het zicht van anderen onttrekken, dan kun je gordijnen voor het glas ophangen. Dit geeft een romantisch effect aan de roomdivider en maakt jouw woning zeer flexibel.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: