Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Een zomers raam met jaloezieën

10 augustus 2015

Zomer in de bol met frisse ramen

Het mag dan al augustus zijn; wij gaan uit van eindeloos nazomerweer. Tijd om je huis even goed zomerklaar te maken. Want - hoe warm het ook is - je huis voelt toch koeler aan wanneer het schoon, fris en strak is. En dat zit ‘m niet alleen in de voorjaarsschoonmaak. Slechts een paar kleine aanpassingen in het interieur (vooral rondom het raam) veranderen je huis in een klein zomerparadijs.

Een koel gevoel

Heb je witte muren? Haal voor de grap eens een schilderij of foto van de muur en je ziet hoe wit het ooit was. De zomer is de uitgelezen kans om je witte muren weer écht wit te maken. Met alle ramen en deuren open droogt het immers sneller en ben je gauw van de intense verflucht af. De kleur wit neemt geen warmte op en is dus voor je gevoel lekker koel.

Appeltje uitje

Bij mooi weer wil je het liefst de hele tijd buiten zijn. En als je dan binnen bent, wil je toch op z’n minst naar buiten kijken. Oftewel: schone, heldere ramen zijn een must in de zomer. Gebruik deze tip van oma en doe een gepelde ui in het water. Daarmee worden de ramen superschoon en streeploos.

Zomers raam

Nu de ramen zo schoon zijn, haal je ook meteen de gordijnen van de rails of roede. Immers: stof trekt stof aan. Bevestig naast frisse gordijnen ook mooie, strakke jaloezieën. Ideaal in de zomer omdat je ermee de hoeveelheid licht kunt doseren. Kies voor houten stroken om het een beach look te geven (denk: Ibiza strandclub). Qua kleur zit je goed met gebleekt pastel-roze of fris wit: dé kleuren van deze zomer. Iedereen jaloers op jouw jaloezieën.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: