Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Interieur inspiratie – ben je een dromer, purist of perfectionist?

05 augustus 2015

Ieder mens is verschillend en geen smaak is hetzelfde. Dat is juist zo leuk! Vaak kun je aan iemands interieur feilloos aflezen met wat voor persoon je te maken hebt. Wij zien duidelijke karakters in de drie interieurstijlen van dit moment. Wie ben jij?

Hup naar dromenland - dromer

Bestaat jouw interieur uit zachte, poederachtige kleuren, lieve prints en vazen vol wilde veldboeketten? Dan bij jij een echte dromer. Je vult elke hoek in je huis met meubels en accessoires waardoor je eventjes kunt vluchten naar een idyllisch strand. Je gaat voor transparante stoffen, laag over laag, zachte plaids en hoogpolige kleden op een prachtige witgeschilderde houten vloer. Ramen open, lichten uit of gedimd en kaarsjes aan, daar word jij gelukkig van.

Wel zo eerlijk - purist

Je hoeft er niet lang over na te denken, jij gaat altijd voor wit. Je bent een echte purist. In wit komen vormen en texturen het best tot hun recht. Alleen échte materialen komen jouw huis in – hout, wol, marmer. Je witte interieur combineert geweldig met een blanke houten vloer - hierdoor doet de sfeer in je huis Scandinavisch aan. Tip: met een subtiele toevoeging van zwart, bruin of grijs wordt al het wit nog veel witter. Wit is voor veel mensen gewaagd, maar geen paniek: ervaring leert dat alles schoon te krijgen is.

Met minder geen genoegen - perfectionist

Jij gaat voor een complete harmonie aan kleuren en materialen, zonder vreemde uitschieters – je bent een perfectionist. Je bent een verzamelaar en pakt uit met een heleboel mooie accessoires. Alles is precies op elkaar afgestemd, op kleur of op stijl. Zo passen je donkergrijze gordijnbanden perfect bij de kleur van je gietvloer. Is een bepaalde aanschaf nog eventjes te duur? Dan blijft die hoek leeg. Op een dag staat er dan een bijzondere lamp of een gaaf sculptuur - precies zoals je het had bedacht.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: MrWoon Copyright


 
Delen op: