Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Wonderschone witte raamdecoratie

27 juli 2015

Met wit kun je alle kanten op. Of je nou voor klassiek gaat of voor strak design. Wit staat voor puur, is tijdloos en gaat dus mee met alle interieurtrends. Toch kan het – met name in een moderne inrichting - ook snel steriel en koud aanvoelen. Wij laten je zien hoe je een wit designinterieur gezellig maakt.

Verboden voor kleur

Een mooi wit interieur, moet – je raadt het al - vooral wit blijven. Je kunt je dus niet echt uitleven met kleur. Zoek het daarom in meubels en accessoires die er uitspringen door hun textuur of bijzondere vorm. Denk aan shutters van hout, een zacht en fluffy kleed van nepbont, een stoel in een afwijkende vorm, een tafel met een marmeren blad. Zo hou je alles mooi wit, maar creëer je toch subtiele aandachtspunten waardoor het geheel warmte en rust uitstraalt.

Het ligt aan het licht

Wit weerkaatst licht en de kleur van de weerkaatsing heeft een grote invloed op de sfeer van je huis. Kies altijd voor verlichting met een rode of gele ondertoon. Verlichting met een blauwe ondertoon geeft je witte interieur een koude en afstandelijke gloed. Daglicht heb je natuurlijk niet in de hand, maar kun je wel in je voordeel gebruiken. Met shutters in gebroken wit en meerdere lagen gordijnen in een doorschijnende stof kun je met gemak de lichtinval aanpassen aan je witte interieur.

Hou wit, wit

Het onderhoud van de gordijnen wordt nog wel eens vergeten. Toch kunnen witte gordijnen - met name door de zon – naar verloop van tijd een tikje verkleuren. Dat ziet er meteen onfris uit. Een wasbeurt doet dan wonderen. Lees altijd eerst de wasvoorschriften of raadpleeg een specialist.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: