Houten jaloezieën – stijlvol en natuurlijk

27 februari 2023

Stijlvol en natuurlijk

Ben jij op zoek naar stijlvolle, natuurlijke raamdecoratie? Dan laten wij je graag de houten jaloezieën van Silva® zien. Een mooi merk dat van verantwoord hout prachtige jaloezieën maakt. Van hoge kwaliteit en duurzaam. Dat is altijd mooi, bij elke woonstijl.

Verantwoord hout, een duurzame keuze

Wil je een verantwoorde keuze maken, dan kom je al snel op een natuurlijk product uit. Zoals houten jaloezieën. Maar gelijktijdig twijfel je misschien omdat voor een houten raamproduct weer bomen gekapt moeten worden. Bij deze houten jaloezieën hoef je je daar niet bezwaard over te voelen. De Silva® jaloezieën worden namelijk gemaakt van verantwoord hout wat betekent dat voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant.

Robuust, ook heel duurzaam

Hoe langer je met een product doet, hoe beter dat is. Het hoeft immers niet zo snel vervangen te worden. En ook daarbij kun je op deze houten jaloezieën van Silva® rekenen. Die zijn zo robuust dat ze lang heel goed en heel mooi blijven. Dubbel duurzaam dus!

Strak gelakt of natuurlijk geborsteld hout

Deze houten jaloezieën zijn overigens meer dan alleen maar verantwoord. Ze zijn ook heel sterk én elegant. Verkrijgbaar in lamellen van 50 en 63 mm breed en in een gelakte of geborstelde uitvoering. Kies je voor gelakte lamellen, dan ziet dat er heel strak uit. Bij de geborstelde lamellen zie je nog de houtnerven wat het geheel een natuurlijke sfeer geeft.

Veel keuze in kleur en ladderbanden

Hout is er in echt meer dan alleen maar een houtkleur. Deze jaloezieën zijn er in heel veel kleuren. En wil je de jaloezieën mooi laten afwerken met een ladderband? Dan heb je ook daarin veel keus. Zo kun je kiezen voor een ton-sur-ton effect met bijpassende kleur. Of juist voor een contrasterende ladderband. Weet je dat we zelfs ladderbanden in de metallic kleuren zilver, brons en koper hebben?

Puur design

De Silva® jaloezieën zijn leverbaar met de gepatenteerde design bovenbak van Scala®. Gemaakt van robuust aluminium is dit designelement van hoge kwaliteit en voorkomt dat er licht langs de bovenkant naar binnen kiert. Wil je liever een landelijke of romantische uitstraling? Dan is een houten koof aan de bovenzijde mogelijk.

Mooi met linnen of gerecycled gordijnen

Met houten jaloezieën maak je een echt design statement in jouw interieur. Zeker als je ze ook combineert met mooie linnen gordijnen of met gordijnen of vouwgordijnen van de wollen gordijnstof Moved. Die half-transparante stof is 100% gerecycled. De perfecte toevoeging dus voor de duurzame en verantwoorde houten jaloezieën!

Houten jaloezieën, bij elke winkel van MrWoon

Ontdek de mooiste houten jaloezieën bij de winkels van MrWoon. Kom langs voor meer informatie en volop inspiratie. Kijk snel welke vestiging van MrWoon bij jou in de buurt is. Onze interieurstylisten staan voor je klaar!

Gratis afspraak over Houten jaloezieën – stijlvol en natuurlijk?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: