Woonstijl: Existential Power

09 januari 2023

Brengt de natuur in je interieur

Ben je op zoek naar een woonstijl voor jouw interieur waar je rust en balans in terugvindt? Dan is de nieuwe woonstijl Existential Power wat voor jou. Daarmee breng je de natuur in huis, iets wat je ook op een duurzame wijze kunt doen. Door bewuste keuzes te maken in materiaal bijvoorbeeld. Met deze nieuwe woonstijl zorg je dus niet alleen goed voor jezelf in huis, maar ook voor de natuur.

Organische vormen

Existential Power is een woontrend die allesbehalve subtiel is. Net als de natuur wordt het interieur in deze woonstijl robuust en grillig. Met organische vormen en een natuurlijk, gebalanceerd kleurgebruik. Maar ook met milieuvriendelijke materialen. Existential Power staat voor de extreme kracht van de natuur. Met deze woonstijl creëer je een interieur dat kracht uitstraalt en waar jij de rust vindt die je ook in de natuur zelf ervaart.

Kleurgebruik

Het kleurgebruik bij deze woonstijl is dus natuurlijk en gebalanceerd. Vanzelfsprekend vind je hierin veel groene en bruine tinten. De combinaties die gemaakt worden zijn veelal met diepdonkere kleuren, zoals het donkere van steen of zelfs lava.

Dessins en structuren

Ook in de dessins komt de natuur duidelijk terug. Veel natuurlijke structuren, grillig gevormde lijnen en zelfs lava- en steenstructuren horen bij deze woonstijl. Qua vormgeving zie je vooral steen-, rots- en keivormen. Organische vormen en dessins dus, precies wat je verwacht bij een robuuste, natuurlijke woontrend.

Verantwoord materiaalgebruik

Behalve dat natuur in de uitstraling terugkomt, staat Existential Power ook voor een natuurlijk en verantwoord materiaalgebruik. Zoals het verantwoord hout van de houten Silva® jaloezieën. Het hout in die collectie komt van plantages waarbij voor elke boom die gekapt wordt, een nieuwe wordt geplant.

Gerecyclede gordijnstoffen

Ook gordijnstoffen kunnen in deze woonstijl toegepast worden, zolang ze maar duurzaam zijn. En daar is gelukkig veel keuze in. Zoals wollen gordijnen, die hebben een heel natuurlijke, aangename uitstraling maar zijn ook heel duurzaam. De gordijnstof Moved bijvoorbeeld is 100% gerecycled en wordt gebruikt om wollen in-betweens van te maken. Zo’n stof past zowel qua materiaal als uitstraling helemaal bij deze woontrend: natuurlijk en duurzaam.

Woonstijl Existential Power, ook bij de winkels van MrWoon

Bij de woonwinkels van MrWoon vind je de collectie van Toppoint met daarin onder meer raamdecoratie van natuurlijke materialen maar ook gordijnstoffen van gerecycled materiaal. Kom eens langs en laat je informeren en inspireren. Onze interieurstylisten staan voor je klaar en laten je graag zien hoe ook jij de woonstijl Existential Power in jouw interieur kunt doorvoeren.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Woonstijl: Existenial Power?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: