Aluminium jaloezieën

12 december 2022

Maximaal comfort met design raamdecoratie

Aluminium jaloezieën van Scala® bieden maximaal comfort. Met puur design filtert deze raamdecoratie het licht heel sfeervol, biedt privacy, behoudt het uitzicht en is ook geschikt voor vochtige ruimtes. Een echte alleskunner dus. En dan combineren ze ook nog eens heel mooi met gordijnen waardoor het mooi staat in verschillende woonstijlen.

100% aluminium

De Scala® aluminium jaloezieën zijn gemaakt van 100% aluminium. En dat is belangrijk, want daardoor zullen ze niet roesten en blijven ze mooi. Ze zijn dan ook heel geschikt om op te hangen in vochtige ruimtes zoals een badkamer. Bij deze jaloezieën zijn namelijk niet alleen de lamellen van aluminium, ook de bovenbak is van dit sterke metaal gemaakt. Bovendien zijn alle onderdelen gepatenteerd en staan dus garant voor een langdurig soepel gebruik.

Esthetisch design

Dat deze jaloezieën geheel van aluminium zijn gemaakt is niet alleen handig en duurzaam in gebruik, het maakt ze ook heel erg mooi. Het geheel oogt luxueuzer en tot in elk detail is over het design nagedacht. Zoals het uiteinde van het ladderkoord. Dat is bij Scala® heel glad weggewerkt in de aluminium onderlat. Ook zijn alle onderdelen kleurgecoördineerd. En het bovenprofiel heeft een speciaal afgewerkte rand waardoor er een minimale lichtkier is.

Ladderbanden bij twee breedtematen

Deze jaloezieën zijn er in vijf breedtematen, van slechts 25 mm breed tot maar liefst 70 mm breed. De twee breedste maten kunnen met een ladderband worden afgewerkt. Die ladderbanden zijn er in talloze kleuren en kunnen dus mooi afgestemd worden op bijvoorbeeld de gordijnen.

200+ kleuren

Ook de jaloezieën zijn in heel veel kleuren leverbaar; wel meer dan 200! Er is dus altijd een aluminium jaloezie van Scala® die past bij jouw interieur. Of die perfect matcht met de gordijnen waar je ze mee combineert.

Mooi met gordijnen

Door aluminium jaloezieën te combineren met gordijnen, krijg je een bijzonder contrast. Het hard van het staal staat heel mooi bij het zachte van de gordijnen . Je kunt kiezen voor dikke of gevoerde gordijnen zodat ze meteen ook zorgen voor meer isolatie en een betere akoestiek. Of neem strakke in-betweens met een mooie metallic afwerking voor nog meer design-effect in huis! Door jaloezieën te combineren met gordijnen of in-betweens heb je ook voor elk moment van de dag de gewenste lichtinval en privacy. Sfeer en gemak, dat is het resultaat van aluminium jaloezieën plus gordijnen.

Scala® XL7: bijna 7 meter breed

Qua formaat kennen de aluminium jaloezieën vrijwel geen beperkingen. Er is namelijk ook een jaloezie van bijna 7 meter breed: de Scala® XL7. Voor elk raam en voor elke ruimte is er dus wel een passend antwoord. De Scala® XL7 is standaard elektrisch bedienbaar. Bij de andere maten kun je kiezen uit een koordbediening, monoketting of voor elektrische bediening. Dat laatste kan dan via een afstandsbediening of met een app.

Makkelijk gemonteerd met EasyClick

Ook voor de montage van de aluminium jaloezieën kun je kiezen voor puur gemak. Met EasyClick worden ze zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Of dat nu van hout, aluminium of kunststof is. Geen lelijke gaatjes in de kozijnen dus en altijd een raambedekking die strak tegen het raam aanblijft. Ook als het raam openstaat of gekanteld is.

Ontdek aluminium jaloezieën, bij MrWoon

De Scala® aluminium jaloezieën zijn dus met recht een alleskunner. En ook nog eens in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Ben je benieuwd of deze jaloezieën ook mooi staan in jouw interieur? Bezoek dan een winkel van MrWoon bij jou in de buurt. Onze interieurstylist staat voor je klaar om je te adviseren en je vele voorbeelden van deze mooie design raamdecoratie te laten zien.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Aluminium jaloezieën?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: