Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

De nieuwe Scala® collectie

28 november 2022

Aluminium jaloezieën voor 2023

De Scala® aluminium jaloezieën van Toppoint staan bekend om de hoogwaardige techniek en innovatieve producten. En deze collectie is nu uitgebreid met nog meer keuzes in kleuren, in zowel de jaloezieën zelf als in de ladderband. Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie die helemaal past bij 2023? Dan vind je die zeker in de nieuwe Scala® collectie van Toppoint, in de winkels van MrWoon!

Pure kwaliteit

Scala® jaloezieën zijn pure kwaliteit. Zo zijn ze geheel van aluminium gemaakt, ook de profielen en het binnenwerk. Dit is uniek en zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor elke locatie. Ook als het een vochtige ruimte is. Verder zijn deze jaloezieën altijd kleurgecoördineerd wat betekent dat de koorden en andere onderdelen in een bijpassende kleur worden geleverd. En voor de bediening heb je de keuze uit een transparante tuimelstang of elektrische bediening zodat ze op afstand geopend en gesloten kunnen worden.

Overweldigend kleurenpalet

Nieuw in de collectie is nu het overweldigende kleurenpalet. In alle lamelbreedtes kan gekozen worden uit maar liefst 104 kleuren. Van helder wit tot prachtig mosgroen en nog veel meer. Al die kleuren zijn leverbaar in een matte uitvoering maar ook in satijnglans, hoogglans en met structuur.

Ladderband in 12 kleuren, 3 breedtes

De aluminium jaloezieën van Scala® kunnen geleverd worden met een ladderband of een ladderkoord. Het ladderkoord is het koord dat door de jaloezieën heen loopt. De ladderband is een band die aan de buitenzijde langs de jaloezieën loopt en zo de gaatjes bedekt. Dit is niet alleen functioneel, het staat vooral heel erg stijlvol. Deze ladderband is er in 12 kleuren, in 3 breedtes en ook in de trendkleuren zilver, koper en brons.

Design afwerking

Scala® jaloezieën herken je ook aan de design afwerking. De bovenbak en de onderlat zijn allebei van een gepatenteerd design. De bovenbak laat amper kierend licht door dankzij de afgeronde achterzijde en ziet er stijlvol uit door de strak gefreesde openingen. De onderlat is afgerond en bevat geen dopjes waardoor het altijd strak op de vensterbank aansluit.

Montage met EasyClick

Ook met al deze nieuwe kleuren kunnen de Scala® aluminium jaloezieën nog steeds in het handige EasyClick geleverd worden. Perfect als je geen gaten wilt boren in de kozijnen. Met EasyClick bevestig je de jaloezieën strak tegen de kozijnen aan via klittenband of een magneetband. Zonder boren of schroeven dus. Dit montagesysteem is geschikt voor houten, aluminium en kunststof kozijnen.

Scala® jaloezieën, altijd een perfecte match met jouw interieur

Met al deze nieuwe kleuren van mat tot glanzend, kun je de Scala® jaloezieën perfect laten aansluiten bij jouw woonstijl. Combineer ze met bijvoorbeeld mooie in-betweens of juist met dikke overgordijnen voor een aangename sfeer in je huis. Of kies voor een gordijnstof met een metallic afwerking of een glanzend borduursel in de kleur van de jaloezieën. Met zoveel keuze in kleuren is dat zeker mogelijk!

Interieuradvies bij MrWoon

Voor het beste interieuradvies dat past bij jouw woonwensen en woonstijl, ga je naar MrWoon. Daar vind je altijd een interieurstylist die je persoonlijk adviseert en inspireert. Kijk snel welke MrWoon bij jou in de buurt is. We staan voor je klaar!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over De nieuwe Scala® collectie?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: