Persoonlijk interieuradvies voor al jouw woonwensen

18 oktober 2022

Wij helpen je graag

Je interieur inrichten of een make-over geven, is superleuk om te doen. Maar het kan ook best stressvol zijn. Want met zoveel mooie kleuren, stoffen, prints, materialen, meubels en nog veel meer, zie je misschien soms door de bomen het bos niet meer. Of twijfel je of je wel de beste of meest slimme keuzes maakt. Herken je dat? Schakel dan hulp in. Bij ons krijg je persoonlijk interieuradvies waarbij we rekening houden met al jouw woonwensen, jouw smaak en de mogelijkheden van de ruimte. En dat geldt niet alleen voor raamdecoratie, maar voor de gehele inrichting.

Keuzestress?

Een ruimte helemaal (opnieuw) inrichten, klinkt altijd heel aanlokkelijk. Maar vaak horen we dat dit ook keuzestress geeft. Want als alles mogelijk is, dan wordt kiezen heel erg lastig. Daarom helpen wij dagelijks mensen met het inrichten of herinrichten van hun interieur. Of dat nu alleen de woonkamer is, de slaapkamer, de gehele woning of juist een project of zakelijke omgeving. Bij ons staan er meerdere interieurstylisten klaar. Met heel veel ervaring, heel veel creativiteit en vooral veel vakkennis zorgen zij dat je uit het enorme aanbod stap-voor-stap jouw interieur samenstelt.

Inspiratiepaletten in het MrWoon magazine

Een handig hulpmiddel is ook het MrWoon magazine. Hierin vind je altijd de laatste woontrends met veel voorbeelden ter inspiratie. Maar vooral ook met handige inspiratiepaletten. Per woontrend is er een rij gemaakt met de kleuren, stoffen en materialen. Die rij staat aan de buitenkant van de pagina waardoor je het in de winkel naast stalen kunt leggen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde woontrend? Dan kun je met dat palet in de hand heel snel een eerste selectie maken wat wel en wat er niet bij past.

Interieurstylisten, ook voor jou!

Het fijne is dat je die selectie niet alleen hoeft te maken. De interieurstylist is er om samen met jou te ontdekken wat jij echt mooi vindt. Maar ook wat past bij de ruimte, of waar je rekening mee moet houden. Heb je bijvoorbeeld hele grote ramen op het zuiden? Dan heb je andere mogelijkheden qua inrichting dan een ruimte waar het ook overdag best donker is. Beide ruimtes kun je mooi en sfeervol inrichten, maar je maakt daarvoor wel andere keuzes. En bij het maken van die keuzes kun je altijd op ons rekenen.

Ideeën, kleurcombinaties en oplossingen die je zelf niet bedenkt

Natuurlijk wil je geen standaard interieur, iets dat iedereen al heeft. Maar daar hoef je ook niet bang voor te zijn. Een interieurstylist gaat met jou in gesprek om te horen wat jij graag wilt, wat je mooi vindt en juist niet. Die kennis van jouw woonsmaak in combinatie met de ervaring en creativiteit van zo’n specialist, zorgt ervoor dat je een uniek interieur krijgt. Met ideeën, kleurcombinaties en oplossingen waar je zelf niet op zou komen. Zo haal je dus het maximale uit jouw interieur met de ideeën en tips van een interieurstylist. En dat kan dus gewoon in onze winkel!

Persoonlijk advies voor je complete interieur

Bij MrWoon denk je misschien vooral aan raamdecoratie. En het klopt dat we daarin een heel ruime collectie hebben. Van het kwaliteitsmerk Toppoint waardoor je zowel een ruime keuze hebt als keuze uit kwalitatief heel goede raamproducten. Maar we hebben ook verf, pvc vloeren, tapijten en kleden en geselecteerde meubelstukken en accessoires. Kortom, bij MrWoon kun je je gehele interieur samenstellen. Zelf, of met hulp van jouw persoonlijke interieurstylist! Wil jij dat ook? Kom dan eens langs of maak een afspraak. Je ontdekt dan snel welke ideeën en tips onze styliste voor jouw interieur heeft!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Persoonlijk interieuradvies voor al jouw woonwensen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: