Trendkleur van Karwei 2023: Nordic Green

14 oktober 2022

Fris groengrijs als rustige natuurtint in je interieur

De nieuwe trendkleur van 2023 is door Karwei al gekozen: Nordic Green. Een heel mooie, rustige groengrijze natuurtint die goed combineert met veel andere kleuren en daardoor mooi staat in meerdere interieurs. Kan jouw interieur wel een opfrisser gebruiken? Dan raden wij je zeker aan om deze trendkleur even te bekijken!

Koel, rust en puur natuur

Nordic Green ademt rust. Het geeft de ruimte extra body maar is niet opdringerig. Waar het aan doet denken? Aan natuur, bossen, zee en buiten zijn. Deze kleur komt veel voor in Scandinavië, waar je het natuurlijk in de natuur zelf ziet maar ook als tint die gebruikt wordt voor houten huizen. Met Nordic Green in jouw interieur haal je het fijne van een koele zeebries en de grijsgroene natuur langs de kust, gewoon naar binnen.

Matchende kleuren

Nordic Green geeft kleur aan je interieur zonder dat het te druk wordt. Het is een fijne basiskleur omdat het heel goed matcht met andere kleuren. Zowel warme als koele tinten kun je met dit grijsgroen combineren, maar ook wit staat er mooi bij.

Trendpalet 2023

Om het kiezen van kleuren makkelijker te maken, heeft Karwei al een handig trendpalet 2023 samengesteld. Daarmee zie je direct met welke andere kleuren je Nordic Green goed combineert. Zoals een olijfgroen, een beige en een crème-groene tint. En als accentkleur hebben ze Dijon Brown, een mosterdachtig bruin, en French Green gekozen. Die laatste is een wat warmere groene kleur. Al deze kleuren zijn echte natuurkleuren en binnen dit palet kun je heel veel combinaties maken. Van heel rustig tot contrastrijk.

Natuurlijke materialen

Ook de rest van je interieur kun je heel goed afstemmen op deze mooie trendkleur. Zo staan hout, linnen en wol als natuurproducten hier heel goed bij. En een betonlook op de grond, van tegels, echt beton of pvc, matcht ook mooi met deze kleur. En kies voor een paar grote, groene planten. Dat benadrukt het natuurlijke element en zorgt meteen voor een fijne natuurlijke touch in de ruimte.

Raamdecoratie bij de trendkleur Nordic Green

Qua raamdecoratie vind je in de collectie van Toppoint genoeg producten die goed combineren met de trendkleur van 2023. Zoals in-betweens in een mooie groene of beige tint. Maar ook Duettes, plisségordijnen en natuurlijk houten jaloezieën staan mooi bij deze zachte en natuurlijke kleur. En wil je die zachtheid benadrukken? Kies dan voor natuurlijke materialen zoals gordijnen van linnen of met een hoog percentage wol.

Tips voor de trendkleur in jouw interieur, bij MrWoon

Wil je de trendkleur van 2023 ook in jouw interieur laten terugkomen? Bezoek dan een winkel van MrWoon. Onze stylisten helpen je met veel wooninspiratie en praktische tips waarbij we altijd kijken naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Met persoonlijk interieuradvies zodat ook jij jouw interieur met de trendkleur Nordic Green kunt opfrissen.

Bron: MrWoon


 
Delen op: