Screendoek: strak en sterk

20 september 2022

Strak en sterk in de mooiste trendkleuren

Met screendoek voor je raam ben je verzekerd van raamdecoratie die sterk is en blijft. Het hoogwaardige materiaal is heel strak te bevestigen waardoor het ook prima buiten gebruikt kan worden. Ideaal dus als raamdecoratie én zonwering!

Bijzondere eigenschappen

Screendoek is een geweven doek dat gemaakt is van glasvezeldraad of polyesterdraad. Dit ijzersterke materiaal heeft een pvc-coating. Het is vlamvertragend, zon- en warmtewerend en heeft een uitzonderlijk hoge lichtechtheid. Dat betekent dat het niet verkleurt, zelfs niet onder invloed van veel zonlicht. Ook is het heel gemakkelijk schoon te maken en is het schimmelwerend.

Voor binnen en buiten

Door al deze voordelen kan screendoek op eigenlijk elke plek opgehangen worden. Binnen bij ramen aan de zuidzijde van het huis of pand waar de zon de hele dag vol op schijnt. Maar ook in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. En wil je het screendoek buiten ophangen? Dan kan dat ook!

Screendoek als zonwering

Doordat screendoek waterafstotend en weersbestendig is, is het een ideaal doek om te gebruiken voor bijvoorbeeld zonwering. Het materiaal leent zich ook heel goed voor een strakke bevestiging. Hierdoor kan het ook een stevige wind prima weerstaan.

Toppoint’s screendoeken: in mooie trendkleuren

Veel screendoeken zijn gebruikt als vlakke zonwerende doeken die vaak te zien zijn aan de buitenzijde van bedrijfsgebouwen of ziekenhuizen en scholen. Misschien denk je daardoor dat de kleuren van screendoeken vrij basic zijn. Maar niets is minder waar. Toppoint heeft een grote collectie screenstof in de meest uiteenlopende kleuren, ook in mooie trendkleuren! Deze collectie is uniek en je vindt er gegarandeerd een screendoek dat past bij jouw interieur of buitenlocatie.

Screendoek als raamdecoratie

Behalve dat van screendoek mooie zonwering gemaakt kan worden, is het dus ook geschikt voor verschillende soorten raamdecoratie. Zo kunnen we van de Toppoint screendoeken ook lamellen, vouwgordijnen en rolgordijnen laten maken. Ideaal voor de vochtige ruimtes in huis maar ook heel geschikt voor elke andere kamer of zakelijke omgeving. De lichtfiltering van een screendoek is hetzelfde als van een transparant gordijn of een in-between. Het zorgt dus voor een mooie lichtinval en kan goed gecombineerd worden met andere raamdecoratie.

In linnenlook

Uniek is ook het screendoek in linnenlook. Daarmee heb je wel alle voordelen van de screenstof maar de mooie naturelle uitstraling van puur linnen. Past dat meer bij jouw interieur? Dan kun je dus nu ook voor dit hoogwaardige materiaal kiezen.

Interieuradvies bij MrWoon, ook voor screendoeken

Ontdek nu zelf het sterke, strakke screendoek van Toppoint bij de winkels van MrWoon! Onze interieurstylisten laten je graag de verschillende stoffen zien en de vele kleuren. Wil je weten hoe dit doek in jouw interieur of buiten past? Vraag het ze, ze staan voor je klaar!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Screendoek: strak en sterk?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: