Puzzelen met je bank

16 september 2022

Veel mogelijkheden met een modulaire bank

Een van grootste elementen in je huiskamer is heel waarschijnlijk de bank. Heerlijk om languit op te luieren of om met een grote groep gezellig samen te zitten. Maar zo’n bank is dan weer niet zo handig als je je interieur anders wilt inrichten. Of als je gaat verhuizen. Tenzij je voor een modulaire bank kiest. Daarmee kun je letterlijk alle kanten op. Lekker puzzelen met je bank!

Een bank van losse elementen

Een modulaire bank is een bank die uit losse elementen bestaat. Elk zitdeel staat op zichzelf waardoor jij het kunt uitbreiden of neerzetten zoals jij dat wilt. De elementen van zo’n modulaire bank zijn heel divers. Met en zonder armleuning, een armleuning links of rechts, een hoekelement of een element zonder rugleuning. De bekende hocker dus. Al die elementen zijn in verschillende variaties aan elkaar te koppelen. Zo creëer jij de ideale bank voor jouw interieur.

Hoekbank, tweezits of een flexibele hocker

Houd jij ervan om regelmatig de boel om te gooien in huis? Dan kan dat heel gemakkelijk met zo’n modulaire bank. Natuurlijk verander je niet even de plek van de armleuning, maar verder is eigenlijk alles mogelijk. Maak er de ene keer een hoekbank van en de andere keer een tweezits met daarbij een los element. Of schuif de hocker heen en weer, afhankelijk van wie waar zit en wie met z’n benen languit wil relaxen.

Bank in verschillende kleuren

Weet je dat je een modulaire bank ook in verschillende kleuren kunt samenstellen? Natuurlijk kun je elk element in dezelfde tint nemen, maar je kunt ook de bank in twee tinten grijs laten uitvoeren. Of in meerdere kleuren bruin en crème. Of in zwart en wit. Net wat past bij jouw smaak en de rest van je inrichting.

Makkelijk bij een verhuizing

Bij een verhuizing zijn het vooral de grote stukken die tot hoofdbrekens kunnen zorgen. Hoe krijg je die bank door het trappenhuis? Kan die wel de bocht maken? Krijg je de bank naar boven zonder dat je de muren beschadigt, of de bank zelf? Met een modulaire bank heb je dat probleem niet. De elementen zijn makkelijk te vervoeren en te tillen. Ga jij verhuizen? Dan hoef je je in ieder geval niet druk te maken over de bank, dat scheelt alvast weer!

Mogelijkheden in je interieur

Wat jouw woonwens ook is en hoe jouw woonstijl er ook uitziet, met een modulaire bank vind je altijd een passende oplossing. Puzzelen met je bank is dan geen issue meer, het biedt je juist heel veel mogelijkheden! Zet bijvoorbeeld in de winter de bank lekker voor het raam. Dat creëert een knus effect. En haal in de zomermaanden de elementen voor het raam juist weg zodat de zon vol naar binnen schijnt en je ongehinderd naar buiten kunt kijken.

Inspiratie of woontips? Kom naar MrWoon!

Wil jij het maximale uit zo’n modulaire bank halen? Dan vind je het vast prettig om te overleggen met een interieurstylist. Bij de winkels van MrWoon staan ze voor je klaar. Kom langs, neem foto’s van je interieur mee en leg jouw woonwensen en vragen aan ze voor. Ze weten je vast te verrassen met handige tips en veel inspiratie!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Puzzelen met je bank?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: