Niet meer schroeven met EasyClick en TruFit®

03 augustus 2022

Slimme montage voor raamdecoratie

Wel strak gemonteerde raamdecoratie maar geen gaten in de kozijnen? Dat kan! Met het slimme montagesysteem EasyClick of TruFit®. Daarmee bevestig je plisségordijnen of Duette®Shades in het kozijn zonder dat je hoeft te schroeven of boren. En zoek je zoiets voor de jaloezieën in jouw huis? Dan kan dat ook met EasyClick. Wat deze systemen zo uniek maakt leggen we je hier graag uit.

EasyClick, gemakkelijk monteren van raamdecoratie

EasyClick is een heel makkelijk montagesysteem voor aluminium jaloezieën, plisségordijnen en Duette®Shades. Het bestaat uit een mooi afgewerkt aluminium frame met daarin de raamdecoratie. Op de kozijnen wordt klittenband of een magneetstrip geplakt waar je het frame vervolgens tegenaan klikt. Heel simpel dus, oftewel EasyClick…

Kozijnen zonder gaatjes

Het frame van EasyClick is heel stevig maar wel heel licht. Moet je er even bij, bijvoorbeeld om de ramen schoon te maken? Dan til je het met twee handen zo uit het kozijn. En je zet het er net zo makkelijk weer in. Zo blijft je raamdecoratie heel mooi en het kozijn onbeschadigd. Want schroeven of boren is niet nodig, je krijgt dus ook geen gaatjes in de kozijnen met dit montagesysteem!

Maatwerk voor smalle kozijnen

EasyClick is geschikt voor smalle kozijnen zoals die van bijvoorbeeld draaikiepramen. Het past in houten, aluminium en kunststof kozijnen. Het is in meerdere RAL-kleuren beschikbaar dus ook als je kozijn hebt in een andere kleur dan wit, kun je een mooi bijpassend frame laten maken. Het wordt altijd op maat gemaakt; onze vakman meet het raam bij jou thuis in. Zo weet je zeker dat het altijd perfect past.

TruFit®: de oplossing als EasyClick niet mogelijk is

Toch is niet elk kozijn geschikt voor EasyClick. Bijvoorbeeld de ramen met heel smalle glaslijsten. Voor die ramen hebben we TruFit®. Ook dat is een montagesysteem dat zonder schroeven of boren bevestigd wordt. Het werkt eigenlijk net als EasyClick maar dan met zijprofielen die op het ruit worden geplakt.

Voor Duette®Shades en plisségordijnen

TruFit® is geschikt voor Duette®Shades en plisségordijnen, niet voor jaloezieën. De smalste Duettes en plissés plaats je met TruFit® in ramen met heel smalle glaslijsten of kozijnen. De raamdecoratie wordt tussen de zijprofielen bevestigd en zit daardoor strak tegen het raam aan.

Altijd een oplossing in montage van raamdecoratie, bij MrWoon

Heb jij schuine ramen waar je wel graag je raamdecoratie mooi voor wilt laten hangen? Of wil je geen gaten in jouw kozijnen moeten boren of schroeven voor de montage van jouw raamdecoratie? Dan hebben wij maar liefst 2 oplossingen: EasyClick en TruFit®. Welke geschikt is voor de situatie bij jou thuis, dat kan een vakman het beste beoordelen. Kom daarvoor naar een winkel van MrWoon, onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen en te adviseren. We zien je snel!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Niet meer schroeven met EasyClick en TruFit®?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: