Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Nieuw: woonstijl Suits

31 mei 2022

Tijdloos en maatwerk in combinatie met warme accenten

Weinig woonstijlen zullen zo voor zich spreken als de nieuwe woonstijl Suits. Denk je daarbij aan tijdloos, kwaliteit, maatwerk, strepen en grijs? Dan klopt dat allemaal. Een tijdloze woonstijl dus die door het slim te combineren met de juiste materialen, toch ook heel warm en sfeervol wordt.

Het mannenpak als inspiratiebron

De inspiratiebron voor de woonstijl Suits was, niet geheel verrassend, het mannenpak. Tijdloos en kwaliteit dus. Met een interieur waarin duidelijke lijnen, moderne architectuur en minimalistisch design direct opvallen. De materiaalkeuze hierbij is wol, beton, glas en staal. Ook pure materialen dus. En als dessin wordt de visgraat gekozen, een pied de poule (ruit) of krijtstrepen.

Warme details met wol

Beoordeel je de woonstijl Suits puur op de eerste indruk, dan komt het misschien wat kil over. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Kies voor warme details met wollen vloerkleden of gordijnen van wol. Dat pure materiaal doet het juist goed als warme, sfeervolle tegenhanger in het interieur. En bovendien is wol heel geschikt om ook op kantoren of openbare ruimtes te gebruiken dankzij het brandvertragende karakter ervan.

Wollen gordijnen, het nieuwe velours

Wol als detail in de woonstijl Suits geeft het minimalistische karakter net genoeg sfeer. Het blijft strak, maar toch ook warm. En weet je dat je met wol als gordijnstof heel veel keus hebt? Het is in wel 40 unieke kleuren leverbaar. Wollen gordijnen, dat is eigenlijk het nieuwe velours!

Iso Reflex® lamellen

Een perfecte match bij de zakelijke uitstraling van Suits zijn de Iso Reflex® lamellen van Toppoint. Dat zijn aluminium lamellen met een vilten binnenlaag. Het vilt is van 100% natuurlijk wol gemaakt waardoor deze raamdecoratie perfect isoleert en geluiddempend werkt. En dankzij het materiaal zijn ze brandvertragend, ideaal dus voor op kantoor.

Strak en modern

Ook in huis komt deze woonstijl goed tot z’n recht. Bijvoorbeeld in een strak interieur of in een moderne keuken. Combineer marmer, staal en, of hout met raamdecoratie van wol en je hebt een unieke inrichting met voldoende natuurlijke elementen die de harde materialen in balans houden.

Meer weten? Lees dan het nieuwe, gratis woonmagazine!

Wil je meer weten over deze tijdloze woonstijl Suits? Of inspiratie opdoen hoe je met deze minimalistische, strakke woontrend een warm en sfeervol interieur kunt creëren? Haal dan het nieuwste magazine MrWoon op bij een van onze winkels. Met maar liefst 100 pagina’s pure wooninspiratie lees je daar alles over de woonstijl Suits, worden 7 andere woonstijlen uitgebreid toegelicht en nog veel meer.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuw: woonstijl Suits?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: