Het nieuwe MrWoon magazine is weer uit!

24 mei 2022

100 pagina’s vol wooninspiratie, nu in de winkels

Is je huis toe aan een make-over na een verbouwing, verhuizing of gewoon omdat je iets anders wilt? Haal dan snel het nieuwe MrWoon magazine in huis; 100 pagina’s wooninspiratie met onder andere nieuwe woonstijlen, handige tips, woonoplossingen door de vakman en veel nieuwe en innovatieve woonitems. Je vindt het nieuwste woonmagazine in de winkel.

Ontspannend inspireren

De laatste jaren waren we al veel aan het verbouwen, maar nu kun je je ook weer volop laten inspireren in de woonwinkels. Het nieuwe MrWoon magazine geeft je daar een heerlijk voorproefje van zodat je alvast thuis vanuit je luie stoel ideeën kunt opdoen. Ontspannend inspireren dus om straks van jouw huis jouw thuis te kunnen maken.

8 nieuwe woontrends

Ook dit jaar heeft het team van MrWoon alle woontrends afgespeurd op zoek naar de nieuwste woonstijlen. En ze vonden er maar liefst 8; van black & natural tot pastel harlequin. En van cord webbing tot chic botanic. Heel diverse woonstijlen zodat er ook altijd iets bij zit waar jij je thuis bij voelt. Want dat is toch waar het uiteindelijk allemaal om draait; de woonstijl vinden die bij jou past.

Handige kleurenpaletten

Een woonstijl laten zien in een magazine is natuurlijk mooi om naar te kijken. Maar bij MrWoon zijn we ook graag praktisch. Elke woonstijl heeft een handig kleurenpalet aan de zijkant van de pagina. Heb jij een sfeer gevonden die je graag terugziet in jouw huis? Dan ga je met dit magazine naar de winkel en houd je jouw kleurenpalet langs de stoffen en materialen. Zo stel je zelf gemakkelijk jouw woonstijl samen!

Trendkleuren

De kleuren staan altijd centraal in elke woontrend. Ook dit jaar weer hebben we prachtige trendkleuren die terugkomen in raamdecoratie, accessoires, vloerkleden en kleuren voor op de muur. In het magazine vind je niet alleen deze kleuren, we vertellen je ook wat deze kleuren doen. Zoals het verschil tussen donker- of lichtblauw op jouw stemming. Wel zo handig om te weten zodat je voor elke ruimte een passende kleur kunt uitkiezen!

Eco-label; verantwoorde woonkeuzes

Om je goed te voelen in jouw huis, wil je misschien ook weten dat je goed doet voor de wereld om jou heen. Daarom staat bij elk item dat een verantwoorde keuze is, een duidelijk herkenbaar eco-label. Zie je het icoontje met een ‘blaadje’? Dan maak je zonder twijfel een verantwoorde, duurzame keuze.

Nieuwe trends

Nieuwe trends en trends die terug zijn van weggeweest, ook die kom je tegen in dit inspirerende woonmagazine. Zoals de zwart-wit-trend of de opvallende v-vormen in vloeren. En wil je weten hoe je zo’n trend kunt toepassen in jouw interieur? Ook dat lees je in de nieuwe MrWoon.

Gratis af te halen in elke winkel van MrWoon!

Het nieuwe MrWoon magazine is heerlijk dik met 100 pagina’s wooninspiratie. Je haalt dit magazine gratis bij elke vestiging van MrWoon. Daar staan ook de vakmannen voor je klaar om jou te helpen een keus te maken die past bij jouw huis en jouw smaak en om het vervolgens voor je uit te voeren. Zo regelen we alles voor je; van advies tot en met de montage aan toe. Voor perfect afgestemde vloeren, ramen en wanden die van jouw huis een thuis maken? Daarvoor ga je nu snel naar de winkel!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Het nieuwe MrWoon magazine is weer uit!?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: