Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Nieuw: Open View® jaloezieën met dubbele lamellen

10 mei 2022

De nieuwste aanwinst van Toppoint

Meer uitzicht met jaloezieën voor de ramen? Dat kan met de Open View®! Deze nieuwe jaloezieën van Toppoint zijn luxe, strak en heel erg handig doordat jij zelf bepaalt hoeveel lichtinval en hoeveel uitzicht je hiermee hebt. Ontdek dit nieuwe raamproduct zelf, vanaf juni 2022 verkrijgbaar!

Meer uitzicht, meer lichtinval

De Open View® jaloezieën zijn nieuw in het assortiment van Toppoint. Zo op het oog lijken ze misschien een gewone jaloezie maar ze werken anders waardoor ze veel meer mogelijkheden bieden. De verticale lamellen verschuiven namelijk als je de jaloezieën openzet. Eigenlijk komen er dan twee lamellen vlak bij elkaar te liggen waardoor de ruimte tussen de andere lamellen verdubbelt. En jij dus meer uitzicht en meer lichtinval in huis hebt!

Totale controle over je raamdecoratie

Heb je een keer niet zo’n zin in zoveel uitzicht? Of wil je minder lichtinval of minder inkijk? Dan pas je het eenvoudig aan. Dat is het fijne van de OpenView® jaloezieën, daarmee heb jij de totale controle over je raamdecoratie. De bediening werkt net als met gewone jaloezieën via een ketting of stang. Maar wel met een heel ander effect!

Aluminium van Scala® in twee maten

Open View® zijn aluminium jaloezieën en leverbaar in twee maten: 25 en 50 mm breed. Deze jaloezieën zijn van het merk Scala® wat dus garant staat voor hoge kwaliteit en uitstekend design. De breedste jaloezieën kunnen afgewerkt worden met een ladderband in verschillende trendy kleuren. Het ladderkoord kan in een kleur naar keuze geleverd worden, zelfs in zilver, brons of koper wat het geheel een luxe uitstraling geeft!

Open View®, mooi met gordijnen

Natuurlijk combineren ook de Open View® jaloezieën perfect met andere raamdecoratie zoals gordijnen. Kies voor een mooi, dik overgordijn en je hebt de perfecte combinatie voor betere akoestiek, meer sfeer en meer isolatie. En heb je de breedste jaloezieën, dan kun je de ladderband laten uitvoeren in een kleur die mooi matcht met de gordijnen voor een strak design in elke ruimte.

Elektrisch bedienbaar

Het spreekt voor zich dat deze nieuwste aanwinst ook elektrisch bediend kan worden. Ideaal dus als je de Open View® bij meerdere ramen naast elkaar ophangt. Met een klik op de knop zorg je dan dat ze allemaal op dezelfde hoogte hangen of allemaal even ver geopend of gekanteld zijn. Elektrisch bedienbaar betekent dat je ze kunt bedienen via een afstandsbediening of met je smartphone als je de raamdecoratie aansluit op een hub.

Ontdek Open View® jaloezieën bij MrWoon

Met Open View® voor de ramen heb je moderne jaloezieën met een tijdloze uitstraling. Of je nu een modern of industrieel interieur hebt of juist een retro woonstijl of meer klassiek, deze Open View® jaloezieën passen er altijd bij. Vind je het lastig om te bedenken welke kleur of welke uitvoering mooi past bij jouw interieur? Of met wat voor andere raamdecoratie je ze het beste kunt combineren voor jouw woonstijl? Vraag het dan aan de stylisten van MrWoon. Ze staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. 

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuw: Open View® jaloezieën met dubbele lamellen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: