Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Een vloerkleed voor buiten

29 april 2022

Om zomers heerlijk buiten te genieten

Zodra de zon maar even schijnt, krijgen we de lentekriebels. Heerlijk naar buiten! De tuin, het terras of balkon wordt the place to be voor de komende maanden. Als het weer ten minste meewerkt. Voor al die mooie lente- en zomerdagen hebben we een goede tip: neem een vloerkleed voor buiten. Daarmee is je terras of zitje buiten echt af en klaar voor het zomerse genieten!

Veel keus in buitenkleden

Net als dat er heel veel keus is in vloerkleden voor binnen, kun je ook kiezen uit talloze buitenkleden. In elke vorm, in elke kleur en met talloze dessins. Je vindt altijd wel een kleed dat past bij jouw plek.

Weerbestendig vloerkleed

Natuurlijk moet je voor een vloerkleed dat je buiten gebruikt, ook wel een echt buitenkleed kiezen. Een gewoon vloerkleed voor binnen kan meestal niet goed tegen de weersinvloeden van buiten zoals zonlicht, regen en viezigheid. Je hebt dus een buitenkleed nodig dat gemaakt is van een sterke stof, vaak synthetisch, die niet verkleurt, niet schimmelt en waar je vuil zo vanaf veegt.

Zacht en comfortabel

Zo’n weerbestendig buitenkleed klinkt misschien niet heel aangenaam, maar dat zijn ze wel. Het materiaal voelt namelijk net zo zacht en comfortabel aan als een gewoon vloerkleed. En dat is zeker in de zomer waarin je vast vaker op blote voeten loopt, heel mooi meegenomen!

Een kleed bij het zwembad

Een buitenkleed is natuurlijk mooi en leuk bij je zitje buiten op het terras. Maar heb je een zwembad opgezet in de tuin? Ook dan is zo’n kleed ideaal. Leg het net voor het zwembad. Daarmee voorkom je dat vuil zo meegenomen wordt in het zwemwater.

Een vloerkleed voor een picknick of loungeset

Wil je een leuke picknick organiseren? Of heb je een grote tuin met veel gras waar je graag je loungeset of buitentafel wil neerzetten? Ook dan is zo’n buitenkleed de perfecte oplossing. Leg het op het gras en zet de stoelen of bank er deels op, eigenlijk net zoals je dat binnen zou doen. Je hebt dan buiten een sfeervol zitje gecreëerd met alle comfort van binnen en de warmte van een fijne zomerse dag buiten.

Of een kleed op een warm, stenen terras

Heb jij een stenen terras? Dan weet je als geen ander hoe heet dat zomers kan zijn aan je voeten! Zo’n brandende vloer is natuurlijk allesbehalve comfortabel. Een buitenkleed is dan geen overbodige luxe. En doordat de buitenkleden van robuust materiaal gemaakt zijn, kunnen ze ook wel tegen een stootje. Zo’n stenen ondergrond is dan ook geen enkel probleem hiervoor!

Buiten relaxen

Kun jij ook niet wachten totdat je weer heerlijk buiten kunt relaxen? In de ochtendzon, lekker warm ’s middags of ’s avonds laat als de zon nog steeds niet onder is? Maak dan snel je buitenterras op orde en vergeet het buitenkleed daarbij niet. Je zult daar vast van genieten tijdens een hopelijk lange, warme zomer.

Vloerkleden voor binnen en buiten bij MrWoon

Voor mooie vloerkleden ga je natuurlijk naar MrWoon. Of je nu een kleed voor buiten of binnen zoekt. Kom langs en vraag onze stylisten om advies. Wij helpen je graag!

Bron: MrWoon


 
Delen op: