Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Breng wat kleur in de badkamer

11 april 2022

Met vochtbestendige raamdecoratie

Wil jij ook kleur in de badkamer? Gelijk heb je! Dit is de plek in huis waar je je op je gemak wilt voelen. En hoe kan dat beter dan met kleuren waar jij blij van wordt? Breng dus wat kleur aan in de badkamer, maar kies daarbij wel voor raamdecoratie die bestand is tegen vocht.

Supertrendy met kleuren van nu

Bij kleur in de badkamer denk je misschien met schrik aan die badkamers met een roze, groen of bruin bad, toilet en dito tegels op de muur. Zoals je ze vast op Funda wel voorbij ziet komen. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Je kunt een supertrendy badkamer maken met kleuren van nu zonder dat je bang hoeft te zijn dat je daar over een tijdje op uitgekeken raakt. Het hangt er maar net vanaf welke kleuren je kiest, hoe je die stijlvol verwerkt en hoe je het geheel combineert.

Neutrale tinten met kleur in details

Wil je op safe spelen? Dan kies je een neutrale badkamer met basic tinten en verwerk je alleen in de details wat kleur. Zoals in accessoires, handdoeken en natuurlijk de raamdecoratie. Ben je het dan toch zat? Dan is dat zo veranderd zonder dat je daar te veel moeite voor hoeft te doen.

Kleurrijke accessoires en raamdecoratie

Houd je juist wel van kleur maar wil je het niet te bont laten worden? Dan kun je ook een muur in een mooie kleur laten betegelen en de accessoires daarop afstemmen. Zoals de raamdecoratie. Neem dan voor de rest in de badkamer neutrale, basic kleuren zoals wit, betongrijs of zwart. De tint die je er dan aan hebt toegevoegd, zal daarbij niet overheersen waardoor je er ook niet snel op uitgekeken zult raken. Kan het jou juist niet bont genoeg zijn? Dan leef je je helemaal uit met kleur, er is keus genoeg, ook in raamdecoratie!

Vochtbestendige raamdecoratie

De raamdecoratie die je voor de badkamer kiest, moet wel bestand zijn tegen vocht. Maar zoals gezegd, daarin is keus genoeg. Zoals aluminium jaloezieën van Scala®, rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés, verticale lamellen en Duette® Shades.

Screendoek; perfecte gordijnstof voor de badkamer

De raamdecoratie voor de badkamer moet gemaakt zijn van een materiaal dat tegen vocht bestand is, zoals aluminium of pvc. Of van een stof die vocht- en schimmelwerend is, zoals screendoek. Dat is een stof die gemaakt is van hightec polyester, een hoge kleurechtheid heeft en ook brandvertragend is. Een heel bijzondere stof dus en de perfecte gordijnstof voor de badkamer.

Advies voor de kleur in jouw badkamer, bij MrWoon

Vind je het lastig om te bedenken welke kleur of kleurencombinatie mooi zal staan in jouw badkamer? Bezoek dan de winkel van MrWoon bij jou in de buurt. Onze stylisten staan voor je klaar met persoonlijk advies en veel voorbeelden zodat ook jij een mooie kleur vindt om toe te voegen aan het interieur van jouw badkamer.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Breng wat kleur in de badkamer?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: