Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

De strakste vouwen met Sharp Wave® gordijnen

22 maart 2022

De strakste vouwen in raamdecoratie

Strakkere vouwen dan die in het Sharp Wave® gordijn? Die bestaan niet. Deze raamdecoratie met de strakste vouwen geeft elk interieur een heel eigen sfeer. Of je het nu combineert met een modern of industrieel interieur, of juist gaat voor het contrast van dit gordijn in een retro woonstijl, deze in-betweens staan overal mooi.

In-betweens met een vouw

Het Sharp Wave® gordijn van Toppoint is een in-between die opvalt door die messcherpe vouwen. Hoe dat komt? Dit gordijn bestaat uit panelen die elk via een ragfijn werkje verbonden zijn met het volgende paneel gordijnstof. En die subtiele verbinding vouwt heel gemakkelijk waardoor de vouwen zo strak staan.

Eindeloos breed, imposant hoog

Doordat de panelen stuk voor stuk aan elkaar verbonden worden, is de breedte van deze in-betweens ook eindeloos. Er kan immers steeds weer een stukje gordijn aan vastgezet worden! De hoogte is ook al imposant, maar liefst 309 cm. Voor hoge ramen en voor hele brede raampartijen, voor de Sharp Wave® is dat geen enkel probleem.

Strak en smal opzijgeschoven

Die vouwen zorgen er ook voor dat dit gordijn heel strak opzijgeschoven kan worden. De Sharp Wave® heeft geen ruimvallende plooien zoals andere gordijnen die aan de zijkant nog flink wat ruimte innemen. Deze in-betweens vormen daarentegen een smal, dun pakketje. Moeten de gordijnen even aan de kant? De Sharp Wave® is dan een subtiel element dat niet in de weg zit.

Trendkleuren

Door dit unieke design zijn deze in-betweens al heel modern. En de kleuren waar je uit kunt kiezen versterken dat effect nog eens. De Sharp Wave® is er in 10 trendy kleuren waaronder mosgroen, bruin, koper en taupe. Hiermee is er altijd een kleur die perfect past bij jouw interieur. En weet je niet zeker wat het mooiste staat? Dan ga je natuurlijk een van onze interieurspecialisten voor persoonlijk stylingsadvies.

Afwerking in design

Voor de afwerking heb je bij de Sharp Wave® de keuze uit drie verschillende designstangen in wit, zwart of grijs. De binnenzijde van de in-between wordt afgewerkt met een afwerkingsband, haakjes en het wavekoord. Deze zijn er in wit en zwart. Ook hiervoor staan onze stylisten natuurlijk voor je klaar om je van advies te voorzien.

Ontdek het strakke Sharp Wave® gordijn bij MrWoon

De strakke vormgeving van het Sharp Wave® gordijn past perfect bij modern design. En de fijne stofsoorten geven je binnen een aangename lichtinval met voldoende privacy overdag. Het beste wat je met dit gordijn kunt doen? Het eens zelf komen bekijken. En dat kan bij elke winkel van MrWoon. Kom snel langs!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over De strakste vouwen met Sharp Wave® gordijnen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: