Ideale raamdecoratie: duo-rolgordijnen

14 maart 2022

Dubbele laag stof = Dubbel zo fijn

Duo-rolgordijnen lijken op gewone rolgordijnen, maar dan met wat extra’s. Een extra laag gordijnstof. En dat zorgt voor heel veel meer sfeer en mogelijkheden. Duo-rolgordijnen zijn dubbel zo fijn dus!

Roljaloezieën

Deze rolgordijnen worden ook wel eens roljaloezieën genoemd. Omdat ze dezelfde verticale belijning hebben als gewone jaloezieën. Maar het systeem werkt als een rolgordijn, alleen dan met twee lagen stof.

Transparant & Niet-transparant

Een duo-rolgordijn heeft een transparante en een niet-transparante stof die achter elkaar hangen. Door de gordijnstof omhoog of naar beneden te bewegen, komen de verschillende banen achter elkaar te hangen. Hierdoor is de raamdecoratie of geheel dicht waardoor er geen licht meer doorheen komt, of gedeeltelijk open zodat er nog wel licht naar binnen kan schijnen.

Licht en privacy

Je kunt met duo-rolgordijnen dus zelf heel gemakkelijk ‘spelen’ met de lichtinval. En heb je geen zin in directe inkijk? Dan sluit je het gordijn. Licht en privacy, je regelt het met dezelfde bedieningsketting.

Design

Het design van het duo-rolgordijn bepaal je helemaal zelf. Je kunt kiezen uit verschillende onderlatten, verschillende cassettes en de afwerking van de bedieningsketting. Elk element is gemaakt van hoogwaardig materiaal, maar er zijn variaties in kleur en uitvoering. Maatwerk tot in detail dus, zo kun je het duo-rolgordijn mooi laten aansluiten bij jouw interieur.

Keus in gordijnstoffen

Ook in gordijnstoffen heb je dubbel zoveel keuze bij dit type rolgordijn. Natuurlijk zijn er de transparante en verduisterende stoffen, en bij elk kun je kiezen uit heel veel tinten en uit verschillende dessins. En wil je een meer natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een gordijnstof met linnenlook, dat staat direct veel sfeervoller!

Mooie combinaties met duo-rolgordijnen

Ook al heb je met een duo-rolgordijn al een 2-in-1 oplossing, je hoeft het daar niet bij te laten. Ook deze raamdecoratie kun je heel mooi combineren. Met in-betweens of met overgordijnen. Elk geeft een heel ander effect. Zo zorgen de overgordijnen meteen voor meer geluidsdemping en isolatie terwijl de dunnere stof van de in-betweens de kamer een wat luchtiger sfeer geven. Wat het beste past bij jouw interieur? Dat hangt maar net van jouw woonwensen en woonstijl af. Onze interieurstylisten helpen je graag daarvoor de beste combinatie samen te stellen.

Elektrisch bedienbaar

Natuurlijk kun je ook de duo-rolgordijnen elektrisch bedienen. Je opent en sluit ze dan gemakkelijk op afstand via een app of met een afstandsbediening. En zit er geen aansluitpunt vlak bij de duo-rolgordijnen? Dan is dat geen punt. Ze kunnen met en zonder bedrading aangesloten worden. Om ze met een app te bedienen, moet er wel een smart home hub zijn. Heb je die nog niet? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen. Maar kom gerust eerst eens langs, we informeren je graag over de mogelijkheden van een hub en hoe dat werkt met raamdecoratie.

Meer weten? Bezoek een winkel van MrWoon!

Wil je weten of duo-rolgordijnen ook een optie zijn voor jouw interieur? Of ben je benieuwd hoe deze raamdecoratie er in het echt uitziet? Bezoek dan een winkel van MrWoon waar je ze zelf kunt zien. Onze adviseurs kunnen je dan meteen nog meer over dit mooie raamproduct vertellen!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Ideale raamdecoratie: duo-rolgordijnen?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: