Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Zachte linnen gordijnen in een robuust interieur

17 juni 2015

Is jouw woning van nature al robuust? Lees: een bakstenen muur, een houten trap midden in de woonkamer, een open haard, een groot kookeiland met eiken geschaafd werkblad? Lucky you. De truc zit 'm nu in het afstylen van dit paleisje.

Een robuust interieur heeft doorgaans niet veel meer nodig. Maak het hier en daar af met een whitewash kastje, brocante accessoires en breng het in evenwicht met neutrale kleuren en aardetinten. Een grote, stoffen muisgrijze bank (of chaise longue!), maar ook een donkerbruine eettafel zal niet misstaan in een robuust interieur.

Linnen gordijnen

Maar wat te doen met het raam? Bij een robuuste inrichting zal je eerder neigen naar stijlvolle plissés of houten shutters, maar heb je wel eens gedacht aan linnen gordijnen? Dat is waarschijnlijk niet het eerste dat door je hoofd schiet als je voor robuust gaat, maar juist dat contrast maakt jouw woning extra speciaal. Door het licht transparante en de imperfecties hier en daar zijn linnen gordijnen de ultieme finishing touch van een robuust interieur.

Details voor perfectionisten

Zet de linnen gordijnen overdag vast aan de zijkant door er een reep linnen omheen te knopen. Door een mooie plant in een houten pot in het raamkozijn te zetten, haal je ook nog wat natuur naar binnen.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: Copyright MrWoon


 
Delen op: