Het is weer tijd voor de hor!

08 maart 2022

Regel nu een raamhor tegen de pollen

Hooikoorts begint elk jaar vroeger. Heb jij in maart al last van de pollen, een kriebelneus en veel niezen? Het kan zomaar gebeuren! Zeker nu de winter best warm is geweest, lopen de eerste bomen alweer uit. En daarmee begint ook het hooikoortsseizoen. De hoogste tijd dus voor een hor, want met een raamhor met pollenwerend gaas, houd je de meeste pollen buiten.

Eerder hooikoortsseizoen

Hoe warmer de winter, hoe eerder de bomen en grassen weer gaan groeien. Een heel koude winter is dus heel gunstig voor iedereen die last heeft van een pollenallergie. Maar helaas komen die koude winters de laatste jaren steeds minder vaak voor. Met als gevolg dat het hooikoortsseizoen eerder begint, en vaak ook langer duurt. Een vroeg voorjaar is leuk, maar niet als je last hebt van al die pollen!

Horren om pollen tegen te houden

Zodra de bomen en grassen gaan groeien, komen ook de pollen in de lucht. En zweven ze vrolijk naar binnen als jij de ramen openzet of de deur openhoudt voor de broodnodige ventilatie. Heel vervelend, maar gelukkig kun je die pollen grotendeels tegenhouden. Met horren.

Twee soorten pollenwerend gaas

Een normale hor is er eigenlijk alleen om insecten buiten te houden. Maar Toppoint heeft verschillende soorten horrengaas waaronder ook twee soorten pollenwerend gaas. TFP Pollenwerend Transpatec© en PIA Polltec. Daarmee houd je ook pollen buiten de deur.

Transpatec© horrengaas: houdt meer dan 90% van de pollen buiten

Het Transpatec© pollenwerende horrengaas houdt meer dan 90% van alle pollen tegen terwijl het ook nog voor 65% ventileert. Dit horrengaas is de beste keus als je hooikoorts hebt en toch goed wilt ventileren. Het kan in elke vaste hor en in de inzet-raamhor geplaatst worden. Het horrengaas is heel sterk en scheurvast dankzij de weeftechniek waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur. En, niet onbelangrijk, het Transpatec© pollenwerende horrengaas heeft het ECARF® certificaat. Dit instituut, het European Centre for Allergy Research Foundation, geeft certificaten uit aan onder andere producten die ondersteunend zijn bij allergieën. Zoals dit pollenwerende horrengaas dus.

PIA Polltec horrengaas: houdt 99% van de pollen tegen

Het PIA Polltec horrengaas houdt de meeste pollen tegen: maar liefst 99%! Dit wordt bereikt door de dichte weving van het gaas. Het nadeel daarvan is wel dat de ventilatie bij horren met dit type gaas, minder goed is dan bij horren met het Transpatec® horrengaas, namelijk 33%. Maar heb je heel veel last van pollenallergieën, dan weet je dat je met dit horrengaas dus zo goed als alles buiten houdt. Het PIA pollenwerende horrengaas kan in vaste horren en in inzet-raamhorren geplaatst worden.

Pollenkalender

Weet je niet wanneer jouw hooikoortsseizoen begint? Check dan een pollenkalender, deze staan online en worden regelmatig bijgehouden. Als je weet voor welke bomen of grassen jij allergisch bent, kun je daarmee redelijk inschatten wanneer jij weer last gaat krijgen. Of niet, als je zorgt dat je voor die tijd een raamhor met pollenwerend gaas in huis hebt!

Regel jouw pollenwerende raamhor, bij MrWoon!

Een goede hor werkt natuurlijk alleen als die perfect past. En daar zorgen alle winkels van MrWoon voor. Met vakmensen die bij jou thuis zorgvuldig het raam inmeten en je zullen adviseren welk type hor voor jouw raam geschikt is. Ook kunnen zij je alles vertellen over het pollenwerende horrengaas. Wil jij dit jaar veel minder last hebben van je hooikoorts? Ga dan snel naar de winkel en laat je informeren over horren die pollen tegenhouden!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Het is weer tijd voor de hor!?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: