Moeite met opstaan? Ga voor elektrische raamdecoratie!

25 februari 2022

Ga voor elektrische raamdecoratie!

Niets is zo demotiverend om uit je bed te gaan als een donkere slaapkamer. Je merkt het al zodra de dagen weer langer worden: als het ’s ochtends licht is, sta je makkelijker en vrolijker op dan als het buiten nog donker is. Niets aan te doen? Zeker wel! Ga voor elektrische raamdecoratie en het opstaan wordt echt veel makkelijker!

Als het nog donker is

Als jij nog lekker in bed ligt en het is nog helemaal donker en stil in je slaapkamer, draai je je vast liever nog een keer om. Nog even doorslapen is dan wel heel verleidelijk. Maar vaak kan dat niet. Omdat je er gewoon uit moet om te werken, naar school te gaan of om te gaan sporten. En sta je wel vroeg op, dan is het vaak ook wel erg lekker dat je veel meer aan je dag hebt. Maar ja, dan moet je er wel eerst uit.

Gordijnen openen vanuit bed

Een heel simpele oplossing om er makkelijker uit te gaan, is door ervoor te zorgen dat het niet meer donker in je slaapkamer is. En dat regel je heel eenvoudig als je voor elektrische raamdecoratie kiest. Je opent de gordijnen dan heel gemakkelijk met een afstandsbediening of app. Gewoon vanuit je bed, voordat je maar een teen naar buiten hebt gestoken. Lekker toch?!

Welke raamdecoratie kan op afstand bediend worden?

Elektrisch bedienbare raamdecoratie is mogelijk bij de volgende soorten raamdecoratie van Toppoint: vouwgordijnen, plisségordijnen, Duette®Shades, jaloezieën, rolgordijnen en duo-rolgordijnen. Al deze raamproducten kunnen op afstand bediend worden via een afstandsbediening of een app.

Smart home hub

Elektrische raamdecoratie via een app werkt met een hub. Die laat de raamdecoratie ‘communiceren’ met de mobiel of tablet. Het wordt ook vaak een smart home hub genoemd; het zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen in huis ‘smart’ worden. Doordat je ze bijvoorbeeld kunt laten werken met scenario’s. Zo kun je via zo’n hub instellen dat de raamdecoratie op een vaste tijd opent of dichtgaat. Ideaal als je op vakantie bent. Of als je dus in bed ligt en wat extra motivatie kan gebruiken om eruit te gaan!

Maximaal gemak!

De raamdecoratie van Toppoint werkt met motoren van Brel, die vervolgens weer kunnen communiceren met verschillende hubs. Heb je nog geen smart home hub? Dan kunnen wij die ook voor je verzorgen. Het afstellen van de raamdecoratie met een Brel-motor regelen wij voor je. Maximaal gemak dus met de elektrische raamdecoratie!

Ook voor andere ruimtes

Natuurlijk kun je de elektrische raamdecoratie ook heel goed in andere ruimtes ophangen. Voor de woonkamer, keuken, werkkamer of kantoor… We hebben er de elektrisch bedienbare raamdecoratie voor in tal van tinten en dessins. Dus er is ook altijd iets dat past bij dat interieur!

Winterdip? Ga voor elektrische raamdecoratie naar MrWoon!

Last van een winterdip? Met de elektrische raamdecoratie van Toppoint laat je het daglicht moeiteloos je kamer in schijnen. Voor meer informatie en heel veel voorbeelden bezoek je de winkel van MrWoon bij jou in de buurt. En ben je benieuwd hoe zo’n hub met raamdecoratie nu precies werkt? Ook dan ga je naar de winkel en we leggen het je graag helemaal uit.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Moeite met opstaan? Ga voor elektrische raamdecoratie!?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: