Waarom perforeer je lamellen?

21 februari 2022

Geperforeerde pvc lamellen; een moderne look met raamdecoratie

PVC lamellen zijn mooie, moderne lamellen. Robuust, geschikt voor vochtige ruimtes maar ook verrassend. Want wist je dat je pvc lamellen kunt laten perforeren? Precies ja, gaatjes laten maken in je lamellen. Klinkt misschien wat vreemd, maar het zorgt voor een mooie lichtinval. Geperforeerde pvc lamellen zorgen zo voor een moderne look in huis en zijn een slimme oplossing voor een aangename lichtinval.

Vocht- en schimmelwerend

De pvc lamellen zijn strak maar zien er zachter uit dan de harde kunststof lamellen van vroeger. Door het materiaal zijn ze wel robuust en kunnen ze zeker een stootje hebben. Ideaal dus ook voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer, want deze lamellen zullen niet door het vocht gaan schimmelen of roesten.

Transparant dankzij perforaties

Heel bijzonder, maar vast minder geschikt voor de badkamer, is ook de mogelijkheid om de pvc lamellen te laten perforeren. Er worden dan kleine gaatjes aangebracht in de lamellen waardoor ze een beetje tot heel veel licht doorlaten. Zo worden ze transparant, waardoor ze ook overdag in huis of op kantoor een aangenaam licht naar binnen laten schijnen.

Gaatjes in de lamellen

Hoeveel lichtinval je wenst, bepaal je zelf. De pvc lamellen kunnen in een aantal vaste varianten geperforeerd worden; van een paar gaatjes op de vierkante centimeter tot veel meer gaatjes. Hoe meer perforaties in de lamellen komen, des te meer lichtinval er zal zijn. Geperforeerde lamellen staan zo garant voor een bijzonder effect in elk kantoor en elke huiskamer!

Match met je interieur

De lamellen zelf zijn er in talloze kleuren en dessins. Je kunt ze dus perfect laten matchen met jouw interieur. En vind je lamellen mooi maar ook wat strak? Dan combineer je ze met bijvoorbeeld in-betweens. Daarmee heb je meteen meer sfeer en een zachtere uitstraling. Deze combinatie kan natuurlijk ook met geperforeerde lamellen maar weet wel dat het effect van de lichtinval dan door de in-betweens weer wat vermindert.

Moderne look

Ben je op zoek naar een moderne look in huis? Dan raden we je aan om eens naar pvc lamellen te kijken. Deze raamdecoratie past heel goed bij moderne interieurs en is daarbij ook heel erg praktisch en makkelijk in gebruik. Ze zijn bijvoorbeeld makkelijk schoon te maken en kunnen op maat gemaakt worden voor ramen tot wel 6 meter breed.

Benieuwd naar geperforeerde pvc lamellen? Bezoek MrWoon!

Wil je weten welke variant van pvc lamellen mooi staat bij jou thuis? Of ben je benieuwd naar de geperforeerde pvc lamellen? Kom dan naar een winkel van MrWoon bij jou in de buurt. Je vindt daar volop voorbeelden en er zijn altijd interieurstylisten die je met persoonlijk advies kunnen inspireren voor de raamdecoratie in jouw huis.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Waarom perforeer je lamellen??


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: