Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Ga jij voor houten of aluminium jaloezieën?

15 februari 2022

Wat kies jij als raamdecoratie?

Jaloezieën zijn tijdloze, praktische raamdecoratie en zowel leverbaar in sfeervol hout als stoer aluminium. Welke je kiest is niet alleen een kwestie van smaak. Elke variant heeft z’n eigen voordelen en mogelijkheden. Twijfel je nog of je voor de houten of voor de aluminium jaloezieën gaat? Lees dan snel verder.

Houten jaloezieën, pure kwaliteit

De houten jaloezieën in onze collectie zijn van Silva®, een kwalitatief hoogstaand merk. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt, is grotendeels verantwoord; voor elke gekapte boom wordt een nieuwe geplant. De lamellen zelf zijn gelakt of geborsteld waardoor je de keus hebt uit een strakke look (gelakt) of een natuurlijke look (geborsteld) waarbij je de houtnerf nog ziet. Alle lamellen zijn overigens afgewerkt met een UV-bestendige lak. Ook al hangen ze dus vol in de zon, ze blijven mooi en verkleuren niet! Pure kwaliteit dus!

Veel varianten mogelijk

Houten jaloezieën zijn er in veel soorten, er is er dus altijd wel een die past bij jouw interieur. Zo zijn ze in twee lamelbreedtes, 50 en 65 mm breed. Ze zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en dus ook in meerdere kleuren en je kunt ze laten afwerken met een ladderband in een kleur naar keuze, zelfs in metallic kleuren zoals zilver, brons of koper! De bediening loopt soepel en kan desgewenst elektrisch. De bovenbak kan in strak aluminium design of met een classic houten koof voor een meer landelijke uitstraling. En doordat ze tot wel 350 cm breed gemaakt kunnen worden, zijn ze ook geschikt voor de hele grote ramen!

Voordelen van houten jaloezieën

Met houten jaloezieën heb je dus tal van voordelen, zoals: Leverbaar in 2 lamelbreedtes In strakke of natuurlijke uitstraling Blijvend mooi, ook als ze vol in de zon hangen Pure kwaliteit van Silva® met 7 jaar garantie Houtlook, van pvc, voor de vochtige ruimtes

Aluminium jaloezieën, duurzaam design

De aluminium jaloezieën van het merk Scala® zijn uniek in hun soort. Deze jaloezieën zijn van 100% aluminium waardoor ze niet roesten. Hierdoor kunnen ze ook in vochtige ruimtes opgehangen worden terwijl je zeker weet dat ze altijd mooi blijven. Alle onderdelen van de jaloezieën zijn kleurgecoördineerd waardoor het esthetisch heel strak oogt. De hoge kwaliteit aluminium die gebruikt wordt, zorgt dus voor het duurzame design waar je jarenlang van kunt genieten!

Ook voor heel brede ramen

De aluminium jaloezieën zijn er in een vijftal breedtes; van heel erg smal tot heel breed. De twee breedste maten, 50 en 70 mm breed, kunnen voorzien worden van een ladderband. Die zijn leverbaar in tal van kleuren die mooi matchen met de gordijnstoffen uit de Toppoint-collectie. Zo kun je een smaakvolle combinatie samenstellen die perfect past in jouw interieur. En zoek je iets voor een heel breed raam? Ook dan kun je voor de aluminium jaloezieën kiezen; die zijn er tot maar liefst 6,9 meter breed! En hoe groot of hoe klein je de aluminium jaloezieën ook neemt, ze kunnen allemaal elektrisch bediend worden.

Voordelen van aluminium jaloezieën

Ook de aluminium jaloezieën bieden veel voordelen: Leverbaar in 5 lamelbreedtes 100% aluminium dus geheel roestvrij Pure kwaliteit door gebruik van hoogwaardige materialen Afwerking met ladderband kan bij breedste maten Tot wel 690 cm breed mogelijk

Bepaal de sfeer in jouw interieur met de jaloezieën van jouw keuze, bij MrWoon

Zowel houten als aluminium jaloezieën combineren heel mooi met andere raamdecoratie. Neem bijvoorbeeld linnen gordijnen bij de houten jaloezieën als je een meer natuurlijke sfeer wenst of kies ragdunne in-betweens als zachte touch bij de aluminium jaloezieën. Met een slimme combinatie versterk je de sfeer die je wilt bereiken in jouw interieur. Wil je daar advies in? Kom dan naar een winkel van MrWoon en onze stylisten helpen je graag persoonlijk verder.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Ga jij voor houten of aluminium jaloezieën??


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: