Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Raamdecoratie, trends voor 2022

26 januari 2022

Inspiratie voor je interieur

In het nieuwe jaar ook een nieuwe sfeer in je interieur? Dat kan al door je raamdecoratie te veranderen. Een relatief kleine aanpassing die snel voor een heel andere uitstraling zorgt. Laat je voor jouw interieurkeuze inspireren door de trends in raamdecoratie voor 2022.

Duurzame raamdecoratie

Het zal je niet verbazen, maar een van de trends is natuurlijk duurzame raamdecoratie. En terecht ook. Nieuwe bekleding voor je ramen is mooi, maar het is nog veel mooier als je daarmee ook een verantwoorde variant kiest. En daar heb je steeds meer keus in. Zo zijn er gordijnstoffen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal, zoals PET-flessen of oude kleding. Zo combineer je comfort en sfeer met een goed gevoel. Een prima match als je het ons vraagt!

Gedurfd met donkere raamdecoratie

Er was een tijd dat alles wit of op z’n minst zo licht mogelijk moet zijn. Nu in 2022 is donkere raamdecoratie helemaal in! Je moet wel een beetje durven, maar met donkere raamdecoratie geef je jouw interieur een luxueuze en sfeervolle boost! Van donkergroen, donkerrood of heel diep donkerblauw tot antraciet of zelfs zwart, donkere gordijnstoffen zijn er in tal van uitvoeringen. Ook met glans, een vleug of een werkje. En natuurlijk zijn er ook jaloezieën in donkere kleuren. Heb je nu nog lichte raamdecoratie? Dan wordt het met een donkere variant ineens heel anders in huis!

Lichtdoorlatende in-between gordijnen

In-between gordijnen zijn gemaakt van een fijne gordijnstof. Hierdoor laten ze overdag het licht mooi door in huis terwijl je dan ook nog je privacy behoudt. In de avond kijk je wel door deze gordijnen heen waardoor je ze het beste kunt combineren met andere raamdecoratie om ook dan volop van je privacy te genieten. Wil je toch liever één raamproduct? Laat je dan verrassen door de Versus® gordijnen; in-betweens met daarin verwerkt lamellen. Stijlvol en praktisch ineen.

Jaloezieën, mooi gecombineerd

Terug van nooit weggeweest; de jaloezieën. Die zijn er al jaren en toch zijn ze ook nu weer een echte woontrend. De reden? Ze zijn mooier dan ooit in verschillende houten en aluminium uitvoeringen. En met de vele opties kun je ze perfect laten aansluiten bij de rest van je interieur of je matcht ze mooi met bijpassende dunne gordijnen. Zoals in-betweens of transparante gordijnen. De jaloezieën die we bij MrWoon verkopen, zijn er in diverse breedtes en van hoge kwaliteit. Zo zijn de houten jaloezieën er in vele tinten en houtsoorten en altijd afgewerkt met een UV-bestendige lak. De aluminium jaloezieën zijn superstrak, van 100% aluminium en daardoor ook ideaal voor vochtige ruimtes.

Gemak met een app

Alles met de app te bedienen? Dat kan ook met veel soorten raamdecoratie! Helemaal anno nu; de gordijnen sluiten via de app. Of met een afstandsbediening, net wat jij wilt. Wat jouw woonwens ook is, de raamdecoratie kun je op afstand openen en dichtdoen.

Welke trend in raamdecoratie past bij jouw interieur?

Trendy of niet, je wilt natuurlijk wel dat de nieuwe raamdecoratie helemaal past bij jouw woonstijl en interieur. Kom daarom naar MrWoon; onze interieurstylisten geven je persoonlijk advies, je vindt daar volop wooninspiratie en je bent altijd verzekerd van een deskundige aanpak zodat de raamdecoratie perfect past bij jouw woning.

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Raamdecoratie, trends voor 2022?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: