Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Zo creëer jij een stijlvolle Scandinavische woonkamer

15 juni 2015

Dat onze Noorderburen een verfijnde smaak hebben mag duidelijk zijn. Dat zie je ook terug in hun interieur. Zo tover jij je woonkamer in drie stappen om naar een Scandinavisch interieur.

Prachtige films komen er vandaan, de mensen zijn er vriendelijk, de mode geraffineerd en de natuur is er overweldigend. Is gewoon alles mooier in Scandinavië of lijkt dat maar zo? Bij onze Noorderburen lijkt alles perfect in balans te zijn en de gemiddelde Scandinavische woonkamer straalt rust én warmte uit.

Drie stappen naar een woonkamer Scandinavische stijl

Wil jij je woonkamer ook een stijlvolle Scandinavische look geven? Dat kan! Hele drastische maatregelen zijn er niet eens voor nodig. Met slechts een paar kleine aanpassingen, kun je al Scandinavisch wonen.

Stap 1. Verwijder alle klassieke meubels en accessoires uit je woonkamer. Denk aan: het Perzische tapijt, rode gordijnen of je moeder’s boerenbond servies. Dat kan even pijn doen maar is noodzakelijk. Kill your darlings.

Stap 2. Breng meer wit en nude in huis. Het credo is hier: rustiger en balans. Breng bijvoorbeeld witte jaloezieën extra aan, in stijl en harmonie met je gordijnen. Mochten je gordijnen te druk zijn, vervang ze dan door rustige. Kleine veranderingen met een groots effect.

Stap 3. Stijlvol wit betekent niet dat je huis kil moet zijn. Maak het warm in huis. Kies bijvoorbeeld voor grote fluffy kussens. Of een wollig, wit vloerkleedje bij de bank. Een grote groene plant in het raam geeft de warmte en de rust zoals je die voelt bij onze Noorderburen. Hello Scandinavië.

Mr Woon biedt u gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde adviseur.

 

Advies en service van jouw lokale vakman

 

      Vind jouw vakman Gratis interieuradvies Gratis inmeten

 

Bron: MrWoon Copyright


 
Delen op: