Gratis inspiratie opdoen?
MrWoon Inpiratiemagazine!
 

Nieuw jaar, nieuwe look

21 december 2021

Met raamdecoratie

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2022? Afvallen, meer bewegen, gezonder eten? Waarom ga je niet voor een nieuwe look voor jouw interieur? Ook daar ga je je goed door voelen, en het is een stuk makkelijker vol te houden! Met raamdecoratie verander je jouw interieur al heel snel van sfeer, uitstraling en kleur. Hoe? Daar hebben wij wel een paar suggesties voor!

Andere raamdecoratie, andere uitstraling

Voor een nieuwe look in huis is echt niet altijd een ingrijpende verbouwing nodig. Een nieuw kleurtje op de muur, wat andere accessoires in je interieur of een nieuwe set raamdecoratie. Of allemaal samen natuurlijk. Hoe dan ook, met alleen al een ander raamproduct krijgt je huis een heel andere uitstraling!

Akoestiek

Heb je nu bijvoorbeeld jaloezieën voor de ramen hangen? Dan kun je je wel voorstellen dat het heel anders is als je voor gordijnen kiest, of bijvoorbeeld plissés. Alleen al de verandering in akoestiek zal je opvallen; het stof van de gordijnen of plissés zorgt voor veel meer geluidsdemping waardoor het heel anders zal klinken in huis.

Combineer je huidige raamproduct met iets nieuws

Heb je nu een enkel raamproduct? Dan creëer je al een enorm verschil door het te combineren met een ander raamproduct. Stel je hebt nu enkel jaloezieën voor de ramen hangen, dan verandert je interieur al enorm door er een set gordijnen of in-betweens bij te hangen. Je combineert dan twee raamproducten waardoor het comfortabeler, aangenamer en sfeervoller in huis wordt.

Verander de kleur

Een heel andere kleur kan ook een wereld van verschil veroorzaken. Heb je nu bijvoorbeeld een vrij strakke inrichting? Denk dan eens aan een stel felgekleurde rolgordijnen. Een felle of warme tint zorgt voor een instant andere sfeer. En neem je een transparant raamproduct, dan wordt dat effect nog eens versterkt als de zon daardoorheen schijnt. Mooi, stijlvol en compleet anders!

Raamdecoratie met print

Heb je nu effen raamdecoratie? Dan zorgt een raamproduct met een printje ook al voor een groot verschil. Zoals een gordijn met grote, botanische prints. Combineer het met wat nieuwe planten en je nieuwe look is compleet. Heerlijk genieten in 2022 van je groene, natuurlijke interieur? Het kan dus al met een andere gordijnstof!

Persoonlijk advies voor een nieuwe look in jouw interieur? Bij MrWoon!

Wil jij ook een nieuwe look in je interieur in het nieuwe jaar maar vind je het lastig om iets te vinden dat mooi aansluit bij jouw huidige inrichting? Laat je dan persoonlijk adviseren. In elke vestiging van MrWoon staan de stylisten voor je klaar. Neem wat foto’s van de ruimte mee die je graag wil aanpassen, en zij denken met je mee en laten je vele inspirerende voorbeelden zien. Zo krijgt ook jouw interieur in 2022 een nieuwe look!

Bron: MrWoon

Gratis afspraak over Nieuw jaar, nieuwe look?


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 


 
 
 
 
 
 
 
 

Je interieur veranderen en vernieuwen is altijd een heel gedoe. Passen de materialen en kleuren die je hebt uitgezocht wel goed bij elkaar? Zijn er nog alternatieven? Bij dit soort vragen kan de MrWoon-specialist je helpen.

Vul bovenstaand een aantal gegevens in en vraag het gratis advies aan.


 
Delen op: